Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbeni spektakl

Pepperse će u Zagrebu dočekati papreni slavonski kulen

red hot chilli peppers (1)
Foto: Pixsell
1/3
21.08.2012.
u 16:00

S članovima benda u Zagreb stiže i njihova osobna kuharica. Na pozornici će biti tri videozida za što bolji vizualni i zvučni efekt

Oni su crveni, vrući i ljuti, sviraju bezobrazno dobro i stižu u Lijepu Našu 29. kolovoza. Oni su Red Hot Chili Peppers, zasigurno jedan od najboljih rock-bendova današnjice, čiji nastup na zagrebačkom Hipodromu s nestrpljenjem očekuje više od 30 tisuća ljudi koji su zasad osigurali svoju kartu. A tjedan dana prije nastupa počele su i pripreme kako bi Peppersi bili dočekani poput kraljeva.

Od sutra se Hipodrom pretvara u gradilište na kojem će izrasti pozornica s koje će Anthony Kiedis pozdraviti razgaljenu masu, a iza njega bit će velika tri videozida da bi vizualni i zvučni efekt bio što bolji. Oprema potrebna za nastup u Zagreb stiže u čak 25 kamiona.

Štrukle, paški sir...

Kako Peppersi trenutačno putuju diljem svijeta i održavaju koncerte u sklopu turneje “I’m with You”, tako se u Lijepoj Našoj neće dugo zadržati. Predviđeno je da će dečki stići ili večer prije ili na sam dan koncerta pa organizatori čini sve kako bi što bolje upoznali hrvatsku kulturu ili barem gastronomiju.

Postoji mogućnost da će članovi benda stići s obiteljima pa se planira iza pozornice napraviti longue da bi se svi osjećali kao doma. Od specijaliteta kojima hrvatska gastronomija obiluje Peppersima će se ponuditi zagorski štrukli, paški sir, dalmatinski pršut, slavonski kulen...

No, ako se dogodi da se rokerima naša hrana ne svidi, uvijek uza sebe imaju i svoju kuharicu koja ima u malom prstu specijalitete kojima se legendarni glazbenici hrane.

Bez odgode

Još u studenom prošle godine Večernji list prvi je donio vijest da nam u domovinu stiže poznati bend, a njihov koncert u Zagrebu nije bio upitan čak ni kada je frontmen grupe Anthony Kiedis početkom ove godine ozlijedio stopalo, zbog čega je američka turneja bila odgođena.

Osim riječi spektakl koja se uvijek veže uz nastup grupe RHCP, svi posjetitelji Hipodroma zasigurno će uživati i u izvedbi 2Cellosa, koji nastupaju kao predgrupa.

Ključne riječi

Komentara 14

IV
Ivo34575
16:32 21.08.2012.

Koga boli..brinem se ja šta ću ja uskoro jest...

ME
meduza191
17:55 21.08.2012.

Tako je cactus, slavonski je k u l i n .

CA
cactus
16:18 21.08.2012.

ako je slavonski tada je KULIN i nikako drugačije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije