Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moda

Pedeset nijansi sive na način Marine Designa

Pedeset nijansi sive, revija, Dove Fashion (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/9
10.10.2012.
u 23:19

Igrajući se geometrijom, slaganjem komadića i slojeva, naglašavajući preciznost konstrukcije svakog modela, ali i izvedbe, kreatorica je ponudila od svakodnevnih ljetnih haljina pa sve do svečanih koktel haljina i svilenih širokih hlača

Najveći aktualni književni hit "Pedeset nijansi sive" očito je poslužio kao inspiracija za najnoviju kolekciju kreatorice Marine Obradović, koju modni svijet godinama prati i poznaje kroz njenu modnu marku Marina Design.

Kolekcija kojom je počeo ovojesenski Dove Fashion.hr, ne samo da je bila u mnogim nijansama sive boje, od nasvijetlije ledeno sive, do tamijih nijansi, već je i na precizno konstuiranim modelima kao detalj imala svojevrsnu stilizaciju kravate. Marina Design kolekcija bila je nevjerojatno zaokružena od ideje do izvedbe. Igrajući se geometrijom, slaganjem komadića i slojeva, naglašavajući preciznost konstrukcije svakog modela, ali i izvedbe, kreatorica je ponudila od svakodnevnih ljetnih haljina pa sve do svečanih koktel haljina i svilenih raskošno širokih hlača. Sve je istovremeno i sivo i nevjerojatno razigrano, a kromatiku neboja razbija tek pokoji detalj (ili komad) u kobalt plavoj boji, a upravo taj nedostatak kolorita u prvi plan stavlja ženstvenost. Ukratko Marina Obradović je kreatorica kojoj se od kolekcije do kolekcije može pratiti modni rast i ogroman trud koji ulaže u razvoj svojih kreativnih ideja i vizija.

Ne treba se stoga čuditi što je baš nju Podravka izabrala da im kreira pregače. Njih smo vidjeli u predreviji koju su nosile djevojke iz rukometnog kluba Podravka iz Koprivnice. I dok su Marina Design pregače smišljene kao dijelovi (seksi) haljina, rukumetašicama se mora priznati da su nakon početne treme, sa svakim novim korakom bile sigurnije i opuštenije na pisti. Tako je srijeda navečer u bivšoj tvornici Gredelj donijela inspirativni modni početak. Na žalost naši organizatori modnih događaja kao da se međusobno natječu u stvaranju istinskih modnih žrtvi kojima prijeti barem hunjavica. Kako drugačije protumačiti činjenicu da ćemo večaras gledati čak sedam revija u devastiranom industrijskom pogonu na temperaturi od desetak stupnjava?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije