Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri, dva, jedan – kuhaj!

Pažanin zavapio 'Kad će ovaj dan završit?', a Špiček iz očaja komentirao 'dobro obrađene masline'

tri, dva, jedan - kuhaj
Foto: RTL
1/5
23.02.2016.
u 22:36

Natjecatelji Crvenog tima showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ uspjeli su nadmašiti sami sebe – žiri im je šakom i bradom dijelio dvojke zbog katastrofe zvane 'domaća mozzarella i bruschette'

Natjecatelji Crvenog tima showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ uspjeli su nadmašiti sami sebe – žiri im je šakom i bradom dijelio dvojke zbog katastrofe zvane 'domaća mozzarella i bruschette'.

„Nervira me ova mozzarella. Nije nam uspjela... Ovo je 'muka ježova'... Raspada mi se...“ - natjecatelji su sinoć bili na rubu očaja. Niti jednom paru Crvenog tima nije uspjelo napraviti domaću mozzarellu. Svi su se redom posramili kada su pred žiri donosili loše izrađen sir koji se ili raspadao ili je bio neukusan. 

S obzirom da su za dobro izrađenu mozzarelu potrebni disciplina i predanost jer se ne može napraviti iz prvog pokušaja, žiri je još na samom početku kušanja bio skeptičan što se ocjena tiče. Željku je dodatno razočaralo što se niti jedan par nije sjetio posvetiti više pažnje bruschettama i njihovim nadjevima, kad 
im već nije išlo sa sirom.

„Ništa, Tomek! Morat ćemo početi 'šiljiti jedinice' na svojim kuhačama!“, prokometirala je Željka, a Špiček je nadodao da se prženog kruha najeo kao nikada u životu. Kada su Katarina i Luka na tanjurima donijeli mrvice od mozzarelle, žiri nije mogao suspregnuti se od smijeha! Ivan nije znao što reći kad glavne namirnice nema na tanjuru, dok je Špiček u šoku komentirao dobro odrađene masline i na identične kockice rezane rajčice.

Špičekov prvi 'labud' dodijeljen na kuhači nije obeshrabrio Filipu i Petru, kao niti Inu i Dinu koje su zbog današnje katastrofe pale na drugo mjesto ukupnog poretka. Prvo mjesto sada pripada pobjednicima dana Marini i Mariju jer su žiriju ponudili „drugačije“ bruschette i bili „najbliže onome što se od natjecatelja tražilo“. 

Komentara 2

KR
krizevcifranc
09:40 24.02.2016.

Po kojim to kriterijima ljudi dolaze u ovaj šou, pa to je ispod svih kriterija. Pojedinci nemaju pojma sa pojmom i to sami priznaju. Što uopće tu rade, to po meni pada na dušu ovima kuharima iz žirija jer ovo je sramotno.

Avatar Maggy1103
Maggy1103
21:24 24.02.2016.

dosadni ste s tim pažaninom. ne bi da je neka faca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije