Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1- kuhaj!

Pažanin se prima kuhače, a Bijeli tim uči kako se radi Bobó de camarão

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL televizija
1/7
15.02.2016.
u 13:51

U nove kuharske pobjede Bijeli tim ide s novom temom tjedna – kuhinje novog svijeta!

Bijeli tim vraća se na set gastro showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ uz novu temu tjedna: kuhinje novog svijeta. Da se natjecatelji ne bi ulijenili pobrinut će se Ivan Pažanin, koji će kandidatima s primorja pokazati kako se priprema tradicionalno brazilsko jelo Bobó de camarão. Tko će se spotaknuti na ovom jelu teškog izgovora, doznat ćemo večeras u 20:50 sati na RTL-u!

Imali su tjedan dana za odmor, ali i za učenje jer su ih kontinentalci pretekli za 14 bodova. U nove kuharske pobjede Bijeli tim ide s novom temom tjedna – kuhinje novog svijeta! Tako će večeras započeti s brazilskom kuhinjom, točnije s jelom zanimljivog naziva Bobó de Camarão.

Naime, natjecatelji će morati pripremiti egzotično jelo s tradicionalnim brazilskim namirnicama: svježim račićima, tapiokom, kokosovim mlijekom, orasima i palminim uljem. Dakako, natjecatelji ovo jelo nikada nisu prije vidjeli, a kamoli pripremali, pa će im chef i član žirija Ivan Pažanin održati malu školicu pripreme jela koje je teško izgovoriti.

Međutim, samo jedan član parova Bijelog tima imat će priliku gledati kako se priprema Bobo, i to po fazama. Trebat će zapamtiti svaki korak, a potom zajedno u paru i pripremiti jelo. Naravno, bit će tu problema s čišćenjem kozica i čuvanjem škroba u riži, koji je potreban za stvaranje okruglica.

Tko će osvojiti nepce žirija doznat ćemo već večeras u novoj epizodi „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 20:45 na RTL-u!

>>Lidija Bačić pokazala svoju romantičnu stranu i pjesmom zavela zgodnog kuhara

>>Vatra mi je u ustima. Mogu li dobiti obične vode, molim vas?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije