Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5.tjedan emitiranja

Pavel na vrhu top liste Zagrebačkog festivala

''
Foto: ''
09.01.2014.
u 13:43

Čak 12 pjesama s ovogodišnjeg Zagrebačkog festivala ušlo je na HR TOP 40 domaću listu najemitiranijih singlova

Novi tjedan i nova promjena na vrhu top liste emitiranja pjesama 61. Zagrebačkog festivala! Pavel i njihova retro pjesma Čuvaj me najemitiraniji je singl u 5. tjednu emitiranja, slijede Kristijan Rahimovski s prošlotjednim brojem jedan Postoji li mjesto, zatim Nola i Nikad na trećem, a za njima Neno Belan, ENI, Dalmatino…

Frontman i autor Pavela, Aljoša Šerić, u šali kaže kako je pjesmu namjeravao prijaviti na San Remo 1965., ali je zakasnio s prijavom: „Međutim, zatim smo se odlučili na Zagrebački festival jer nam se čini da nova ekipa okupljena oko festivala zna znanje i ima dobre namjere. „Čuvaj me“ svejedno zvuči kao da je napisana za San Remo šezdesetih godina i mi smo jako sretni zbog toga“.

Čak 12 pjesama s ovogodišnjeg Zagrebačkog festivala ušlo je na HR TOP 40 domaću listu najemitiranijih singlova i to je dokaz kako se Festival uspio u kratkom vremenu etablirati kao značajan prostor za promociju novih domaćih singlova.

Glasanje je u punom jeku i za Nagradu publike koja i dalje može glasati za svoje favorite na internetskim stranicama, Facebooku i putem smartphone aplikacija dostupnih iOs i Android korisnicima. Vidimo se 18. siječnja na 61. Zagrebačkom festivalu!

>> Kristijan Rahimovski i dalje na prvom mjestu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije