Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Paulina iznenadila Sinišu: 'Osjetila sam da si mi ušao u krevet, sanjala sam te, nesrećo jedna'

Foto: RTL
1/9
28.03.2023.
u 13:00

Siniša je svojim kandidatkinjama pripremio jutarnju kavu, a Paulina je kasnila pa se posljednja pridružila ekipi.

Farmer Siniša svojim je kandidatkinjama u RTL-ovom showu 'Ljubav je na selu' skuhao jutarnji kavu, a potom pozvao Paulinu da se pridruži ekipi. Uspavana dama prespavala je Sinišinu podjelu radnih zadataka, no uskoro su je uspjeli dozvati. "Joj mira mi ne date nitko da malo odspavam još", rekla je Paulina. "Tek sam se probudila, ne date mi mira. Kad se vi dižete, što je ovo?", zapitala se dok su Vesna, Martina i Siniša već sjedili za jutarnjom kavom.

Jesi li što sanjala?", pitao je Siniša Paulinu. "Tebe sam sanjala, nesrećo jedna! Osjetila sam da si mi ušao u krevet", otkrila je. Siniša se nasmijao i rekao da je to bila java. "Volim taj faktor iznenađenja", odgovorio je. "Siniša i Paulina? Pa ne znam, stalno ima nešto, malo se peckaju, a da li ima nešto ili nema, ne znam, ne mogu reći nešto što ne znam", zaključila je Vesna. Show 'Ljubav je na selu' gledajte svakim radnim danom od 21.15 sati na RTL-u

VIDEO Mojmira otkrila koliko je neće biti u RTL Direktu i tko će je mijenjati

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
13:40 28.03.2023.

Degradacija žene i muškarca

NA
najposebniji
13:30 28.03.2023.

Kako je načitana, izjava vrijedna mjestu u nekakvom beletrističkom klasiku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije