Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turneja u Japanu

Paul McCartney izazvao pravu histeriju na aerodromu

Paul McCartney
Foto: Reuters/ PIXSELL
10.11.2013.
u 15:20

Tisuću obožavatelja u Osaki uzvicima je pozdravilo McCartneya i njegovu suprugu Nancy koji su došli odjeveni u tradicionalni kimono

Sutra u Osaki počinje japanska turneja Paula McCartneya kojom promovira album "New", a njegov dolazak na tamošnji aerodrom bio je nalik onima iz doba kada je vladala bitlsomanija. Tisuću obožavatelja uzvicima je pozdravilo McCartneya i njegovu suprugu Nancy koji su došli odjeveni u tradicionalni kimono što je dodatno razgalilo gomilu. - Obećali ste prije 11 godina da ćete se vratiti i obećanje ste ispunili, hvala vam – rekao je McCartneyju jedan od obožavatelja. Ovako topla dobrodošlica čista je suprotnost onoj koju je Paul doživio 1980. kada je u Japan došao na turneju sa svojim bendom Wings.

Tada su carinici u njegovoj prtljazi pronašli marihuanu, smjestili su ga iza rešetaka i prijetilo mu je sedam godina prisilnog rada. Nakon devet dana pregovaranja McCartneyja su pustili da se vrati u London, a svoje zatvorske dani pamti po tome što je svaki dan morao ribati pod.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije