Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dosta mu je

Patrick Dempsey napušta serijal "Uvod u anatomiju"

'Ellen Pompeo and Patrick Dempsey at the 33rd Annual People\'s Choice Awards at the Shrine Auditorium. Los Angeles, January 9, 2007. Photo: Press Association/Pixsell'
'Lionel HahnPress Association/Pix'
01.06.2011.
u 12:42

- Ne znam što će se dogoditi s ostalim likovima iz serije, ali ja sigurno znam da me nakon osmo sezone više neće biti. Odlazak će biti i sladak i gorak, ipak je taj serijal obilježio jedan dio mog života, izjavio je Dempsey

Glumac Patrick Dempsey, koji je u "Uvodu u anatomiju" glumio doktora Dereka Shepherda, odlučio je dignuti sidro iz popularnog serijala.

- Ne znam što će se dogoditi s ostalim likovima iz serije, ali ja sigurno znam da me nakon osme sezone više neće biti. Odlazak će biti i sladak i gorak, ipak je taj serijal obilježio jedan dio mog života, izjavio je 45-godišnji glumac koji u serijalu glumi od 2005.

- Neću više snimati ni romantične komedije, i s tim sam završio. Više nisam u pravim godinama za tu vrstu filmova, zaključio je Dempsey.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije