Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
težak period

Patnje slavne glumice: Bivši odgaja kćer, ona ju ne viđa

Foto: PA/Pixsell
1/5
08.02.2019.
u 07:00

Njihova četverogodišnja kći Kaya ostala je u Ukrajini kod Klička, piše Daily Mail.

Glumica Hayden Panettiere prošle je godine viđena s drugim zbog čega su ona  i boksač Vladimir Kličko prošle godine raskinuli zaruke i time okončali dugogodišnju vezu. Njihova četverogodišnja kći Kaya ostala je u Ukrajini kod Klička, piše Daily Mail.

Hayden je navodno očajna zbog toga, a izvori bliski glumici za medije su otkrili da ona djevojčicu rijetko viđa. 

- Kayu ne viđa često jer zna da to za djevojčicu nije dobro, - otkrio je izvor.
Kličko i Panettiere upoznali su se 2009., te su se četiri godine nakon toga i zaručili. Nakon što su zaruke ipak raskinuli u srpnju prošle godine glumica je odlučila da je bolje da dijete odrasta s ocem.

Haydenina majka Lesley Vogel u 2018. je rekla da glumica svoju kćer viđa u Europi, dok Vladimir puno putuje, kako bi djevojčici osigurali normalan život. Ipak, izvor otkriva da nisu zajedno proveli blagdane i da je situacija u kojoj su se našli dosta teška, što glumicu uznemirava.

Pogledajte koji su razvodi slavnih šokirali javnost:

Komentara 3

DU
Deleted user
07:24 08.02.2019.

na koju je foru ta individua "slavna glumica"???? Da nije bila sa Kličkom, nikada za nju ne bih čuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije