Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Partnerica Elona Muska pokazala golemu tetovažu na leđima. Pratitelji: Odvratno

Foto: Profimedia
1/6
13.04.2021.
u 22:00

Grimes je objavila fotku a kojoj se vide njezina gola leđa i tetovaža koja još nije zacijelila. Kkao sama kaže riječ je o bijeloj tinti koja se neće pretjerano jasno vidjeti, a dok ne zacijeli, njezina leđa izgledaju potpuno crvena i jako je bole, naglasila je glazbenica ispričavši se što nema bolju fotografiju.

Glazbenica Claire Boucher, široj javnosti poznatija kao Grimes, djevojka jednog od najbogatijih ljudi na svijetu Elona Muska pokazala je golemu novu tetovažu na leđima. 

Grimes je objavila fotku a kojoj se vide njezina gola leđa i tetovaža koja još nije zacijelila. Kkao sama kaže riječ je o bijeloj tinti koja se neće pretjerano jasno vidjeti, a dok ne zacijeli, njezina leđa izgledaju potpuno crvena i jako je bole, naglasila je glazbenica ispričavši se što nema bolju fotografiju. Fanovi su imali podijeljene reakcije, a neki od komentara bili su da je tetovaža odlična, dok su joj drugi pisali da je odvratno. 

Foto: Instagram screenshot

Ova 33-godišnjakinja je ranije planirala legalno prodati svoju dušu u sklopu digitalne izložbe nazvane “Selling Out” ("Rasprodaja"), u kojoj će prihvaćati ponude za svoje slike, fotografije i druga umjetnička djela. No, najzanimljiviji eksponat bio je dokument kojeg je potpisala kod odvjetnika, a u kojem stoji da će prodati dušu za 10 milijuna dolara! - Ne želim da je bilo tko kupi, zato sam i stavila tu cijenu, pa je vjerojatno nitko neće kupiti, kazala je umjetnica te dodala kako "što dublje ulazi u to, postaje sve više filozofski". 

- Ideja u kojoj ću prodati legalni dokument u sklopu izložbe mi je vrlo intrigantna, dodala je Grimes koja je poznatija kao glazbenica, no umjetnošću se počela baviti puno prije nego glazbom.  Podsjetimo, Grimes je nedavno s partnerom Elonom Muskom, direktorom tvrtki SpaceX i Tesla, dobila sina, čije je ime izavalo dosta pozornosti u javnosti zahvaljujući imenu X Æ A-12

VIDEO Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je - milijarderkom!

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije