Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zrćemanija

Partiji u bazenu, ljepotice u tangama... I službeno je počelo 'ludilo' u Aquariusu na Zrću

zrće
Foto: PR FOTO
1/22
08.06.2014.
u 10:41

Kokteli u ruci, plesanje u bazenu i ludi provodi i ove godine su zaštitni znak svjetski poznatog mjesta za tulumarenje i ludu zabavu.

Odličan provod i zabava koja traje dan i noć u petak je postala i "službena" otvorenjem Zrće spring break festivala u klubu Aquarius.

Foto: PR FOTO

I ovaj put nismo ostali zakinuti za fotografije mnogih ljepotica u tangama kao ni muškaraca koji su rado pokazivali svoja isklesana tijela. Kokteli u ruci, plesanje u bazenu i ludi provodi i ove godine su zaštitni znak svjetski poznatog mjesta za tulumarenje i ludu zabavu.

Foto: PR FOTO

Zrće spring festival u klubu Aquarius petak je ugostio tisuće željnih zabave, a kako je to izgledalo pogledajte u galeriji.

>>Ne možete dočekati početak ljeta? Zagrijte se ovim fotografijama

Komentara 18

ZE
.zeitgeist.
11:26 08.06.2014.

Na slikama je uprvom planu "ljepotica" u "tangama", a ostalih sto likova u kadru su muški. Hahaha, svi dođu jer očekuju sve puno razuzdanih ljepotica u tangama, a na kraju se gužvaju među stotinama napaljenih muških. Jedine cure su zapravo plaćene plesačice. Savršeno mjesto za gay populaciju.

DU
Deleted user
12:35 08.06.2014.

Slika 19 jasno prikazuje stvarnu sliku Zrca. 90% muskarci, 10% zene. A da stvar bude jos bolja vecina zena tamo su zapravo placene hostese :) Naime, cini mi se da je Zrce postalo okupljaliste uglavnom gay populacije. Ja mislim daa su svi normalni ljudi prokuzili o cemu se tu radi. Ali ok... ako nista drugo barem je ugodno pogledat slike placenih hostesa :)

CH
CH2710
11:17 08.06.2014.

Hm, pitam se - zna li novinara što su tange...? Koliko se vidi po slikama tamo nema niti jedne jedine ljepotice u tangama, nego samo u normalnim kupačim kostimima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije