Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razuzdana bogatašica

Paris Hilton uhićena jer je posjedovala kokain

paris hilton
Pixsell
28.08.2010.
u 16:29

U Las Vegasu je policija zaustavila automobil u kojem se Paris vozila sa prijateljicom. Posumnjali su kako su cure pušile marihuanu pa su odlučili pretražiti vozilo i kod Paris su pronašli kokain.

Razuzdana bogatašica Paris Hilton nikako da se nauči pameti. Nakon što je nebrojeno puta uhvaćena kako vozi pijana, u petak navečer u Las Vegasu privedena je u policiju jer je posjedovala kokain. Policajci su je zaustavili u automobilu koji je vozila njena prijateljica. Osjetili su čudan miris i posumnjali kako su djevojke pušile marihuanu nakon čega su pretažili vozilo i cure a kod Paris su pronašli bijeli prah za koji su utvrdili da je kokain.

Ključne riječi

Komentara 3

FE
Felicijen
17:05 28.08.2010.

Pa po koji je to već puta?! Bolje da puši ono što najbolje zna i što nije kažnjivo...

IV
ivek33
17:37 28.08.2010.

policajci osijetili miris. od ka to coca mirise mora da i oni vuku

MA
malabionda
10:09 29.08.2010.

Ne znam od kuda prepisujete vase clanke ali Paris nije bila sa prijateljicama nego sa novim boyfriendom (Cy Waits koji je manager cluba u Wynn hotelu).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije