Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu srodne duše

Paris Hilton ostavila Douga jer nije dovoljno dobar za nju

paris
Pixsell
23.04.2010.
u 09:25

Bogatašica i popularna partijanerica nakon 14 mjeseci ostavila je svog dečka jer je zaključila kako može naći nekoga tko će je voljeti više od njega.

Paris Hilton dala je nogu svom dečku Dougu Reinhardtu jer je uvjerena kako joj je bolje bez njega. Bogata nasljednica i poznata partijanerica samo nekoliko dana nakon prekida izjavila je kako je već preboljela tu 14-mjesečnu vezu i spremna je nastaviti dalje svoj život.

- Više se i ne sjećam tog dijela svog života - mudro je kao i obično rekla 29-godišnja Paris. Shvatila je kako zaslužuje nekog mnogo boljeg tko će je voljeti više od Douga. Zainteresiranih već ima, no Paris će, kako sama kaže, pričekati još malo prije no što se s nekim od njih upusti u romantičnu vezu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije