Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTINJA KAO MODNI DODATAK

Paris Hilton kupila minijaturno prase i opet razbjesnila PETA-u

paris hilton
Pixsell
14.10.2009.
u 13:52

Paris je svojega novog kućnog ljubimca, miss Piglette predstavila videom na svojoj stranici na Twitteru što je razbjesnilo zagrižene ljubitelje životinja.

Borci za prava životinja okupljeni u organizaciji PETA napali su razmaženu bogatašicu jer je svojoj kolekciji krznenih prijatelja dodala i prase veličine šalice.

Paris je svojega novog kućnog ljubimca, miss Piglette predstavila videom na svojoj stranici na Twitteru što je razbjesnilo zagrižene ljubitelje životinja.

PETA tvrdi da je Paris zbog svojeg odnosa prema životinjama vrlo loš primjer svojim mladim obožavateljima jer se prema njima odnosi kao prema potrošnoj robi, kao što se ponaša i prema svojim prijateljima. Kroz dom poznate nasljednice već su prošle razne životinjice, poput čivave i tvora zbog čega ju je američka organizacija već napadala.

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
zgubidan
14:10 14.10.2009.

ocu i ja prase sada ocu i ja!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije