Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razmjenjivali nježnosti

Par koji se rijetko pojavljuje u javnosti svoju zaljubljenost nije skrivao na crvenom tepihu

Zagreb: Crveni tepih 9. Story Hall of Famea
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/8
08.06.2022.
u 13:03

Na crvenom tepihu glumac Petar Ćiritović i njegova odabranica Iva Dudoković razmjenjivali su nježnosti i zaljubljene poglede.

Naš poznati glumac Petar Ćiritović i bivša supruga estetskog kirurga Mladena Dudukovića, Iva Duduković više ne kriju svoju vezu. Par se pojavio na glamuroznom devetom partyju ''Story Hall of Fame'' te su nasmiješeni i zaljubljeni prošetali crvenim tepihom. Za fotografe su i pozirali, a tijekom fotografiranja pokazali su koliko su prisni. Na crvenom tepihu razmjenjivali su nježnosti i zaljubljene poglede. Ona je za tu priliku odabrala crno elegantno odijelo, dok se on odlučio za tamnoplavo odijelo i bijelu košulju. 

07.06.2022., Zagreb - U Americkom paviljonu Zagrebackog velesajma odrzan je 9. Story Hall of Fame - svecana dodjela nagrada istaknutim pojedincima iz javnog zivota najboljima u podrucju svojeg djelovanja. Petar Ciritovic, Iva Dudukovic. Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Inače, par se u javnosti prvi put pojavio krajem prošle godine i to nakon što su oboje okončali dugogodišnje brakove. Iva se nakon deset godina razvela od Mladena s kojim ima sina i kćer, a Petar se razveo od ekonomistice Lucije Palić s kojom također ima dvoje djece, sinove Krstu i Jakšu. Zvijezda serija "Dolina sunca", "Obični ljudi", "Zora dubrovačka" te ekonomistica iz Zagreba u braku su bili devet godina i prije konačne odluke o razvodu imali su dosta uspona i padova, ali da im braku više nema spasa, shvatili su u veljači ove godine kada se Petar iselio iz njihova obiteljskog stana.

Petar i Lucija u braku su bili od 2012. godine kada su na intimnoj ceremoniji izmijenili bračne zavjete u Remetama i tom prilikom su krstili i sina Krstu kojem je tada bilo pet mjeseci. Do prvih bračnih problema došlo je u drugoj godini braka kada je Lucija sa sinom odselila iz njihova doma. Petar je tada rekao kako je to samo privremena faza te da je riječ o nesuglasicama koje će izgladiti. Bio je u pravu i glumac i ekonomistica dali su drugu šansu svom braku te su četiri godine kasnije dobili i sina Jakšu.

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
01:10 09.06.2022.

Poznati? Gdje, doma?

RO
Roniya
13:12 08.06.2022.

Čovječe koliko puta ja za ove naše "poznate" glumce prvi puta čujem. 🤦🏻‍♂️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije