Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA DANA ZAREDOM

"Par godina za nas" - koncert u spomen Ekatarini Velikoj

Foto: Promo
1/3
03.04.2019.
u 16:47

Poklonici Ekatarine Velike dobro poznaju nastupe i energiju benda Krug, koji već godinama za redom klupske prostore u Zagrebu i svim većim gradovima regije. Energije neće faliti ni ovoga puta, a oni će 12.04 i 13.04.2019 u Metropolis clubu  opet zajedno s svim posjetiteljima napraviti rock priču za pamćenje.

Official EKV  Tribute band Krug sačinjen od dijela glazbenika koji su svirali u Ekatarini Velikoj već godinama rasprodaje zagrebačke koncerte, a sada ih gledamo dva dana za redom.

Sa svojim  najvećim hitom i simboličnim nazivom koncerata  „Par godina za nas“ nisu ni slutili da pred njima otvorila muzička vječnost. Ekatarina Velika ostavila je snažan trag u cjelokupnoj rock sceni i mnogim bandovima služila kao uzor u stvaralaštvu. Danas  i 25 godina nakon smrti Milana Mladenovića, moćni zvuk Ekatarine Velike odzvanja generacijama. Koliko su sve generacije i dalje oduševljene njihovim hitovima potvrđuju i danas rasprodani koncerti širom regije Official EKV  Tribute banda Krug sačinjenog od dijela glazbenika, koji su svirali u originalnoj postavi Ekatarine Velike.  Sada već tradicionalno iz godine u godinu dolaze pred zagrebačku publiku pjevajući zajedno sa njom najveće hitove ovog kultnog banda.

Ekatraina Velika bila je i ostala jedan od najcjenjenijih, a i najosobnijih rock bandova na ovim prostorima. Zvukovno autentična i ispred svoga vremena, energijom koja je zarazila mnoge poklonike rock zvuka  i dan danas sluša se „kao da je bilo nekad“ i „kao da je bilo tu“!  A Krug baš takvu energiju pred svoju publiku i donosi.  Poklonici Ekatarine Velike dobro poznaju nastupe i energiju benda Krug, koji već godinama za redom klupske prostore u Zagrebu i svim većim gradovima regije. Energije neće faliti ni ovoga puta, a oni će 12.04 i 13.04.2019 u Metropolis clubu  opet zajedno s svim posjetiteljima napraviti rock priču za pamćenje.

Bend Krug nastao je prije 14 godina kao fuzija glazbenika: članova originalne postave grupe Ekatarina Velika i skupine ljudi koji su više od dva desetljeća na glazbenoj sceni Beograda. Ljubav prema muzici, umjetnosti i posebice poštovanje prema jednom od najvećih rokenrol bendova s ovih prostora, koji ih je inspirirao u raznim fazama života. Motiv im je davanje doprinosa u očuvanju sjećanja na Ekatarinu Veliku - Milana, Bojana, Margitu i da, iako svjesni njihove potpune nezamjenjivosti, pruže mogućnost mladim naraštajima koji nisu mogli čuti EKV uživo (a i starijim generacijama da obnove sjećanja), da dio tog duha osjete na koncertu. Na mnogim koncertima im se pridružuju poznati rock izvođači iz toga razdoblja, a ni iznenađenja u Zagrebu neće nedostajati!

Zadnji nastup Official Krug – EKV-a je bio 2017.godine gdje je bio rasprodan i tražila se ulaznica više, zato nakon više od dvije godine Metropolis club radi dva koncerta s  ograničenim brojem ulaznica po koncertu kako bi i na zahtjev publike omogućili još bolji koncert i doživljaj kultne Ekatarine Velike.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije