Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima ukusa, cijena nije bitna

Paprenu svotu Melania je izdvojila za ovaj svileni kombinezon

Melania Trump
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
1/3
09.11.2016.
u 20:28

Prva dama Amerike u izbornoj noći zablistala je u bijelom svilenom kombinezonu s potpisom Ralpha Laurena, čiji dizajn voli i Hillary Clinton

Tijekom cijele predsjedničke kampanje Donalda Trumpa njegova supruga Melania plijenila je pozornost svojim modnim odabirom. Tako je bilo i sinoć kada je njezin suprug postao predsjednik, a njoj je time pripala titula prve dame Amerike. Melania je u izbornoj noći nosila bijeli svileni kombinezon s potpisom Ralpha Laurena, čija je cijena oko 20 tisuća kuna. Iako se na prvi pogled čini da je riječ o klasičnom modelu, ipak nije tako jer ovaj Laurenov dizajn moderan je i odvažan. 

Ovu odjevnu kombinaciju upotpunila je dijamantnom narukvicom. Lauren je bio omiljeni dizajner tijekom kampanje za predsjedničke izbore u Americi, pa je tako i Hillary Clinton na jednom od skupova nosila Ralphovo bijelo odijelo koje nije bilo toliko odvažno poput Melanijina kombinezona.

>>Put do Bijele kuće mlade Slovenke: Kako se Melania Trump preobrazila u glamuroznog leptira

Ključne riječi

Komentara 3

DE
denihr
09:10 10.11.2016.

Zašto ne bi mogla odjevati što god hoće .Visoka je , lijepa , elegantna i bogata .Zašto ne ? Ljubomora narode nije niti dobra niti zdrava !

VE
veranverko
23:03 09.11.2016.

Ima se, moze se!

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
01:42 11.11.2016.

pa ne radi ona za kune, za njihov rang to je cak i skromno, bitno je da joj dobro stoji i jos bitnije da je u tome docekala muzevu pobjedu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije