Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paola Bešić

Malena Shirley Temple osvojila žiri: Bojala sam se trepnuti da nešto ne propustim u tvom nastupu!

Paola Besic
Foto: RTL
1/3
26.02.2016.
u 22:45

-Predivno! Ti si malena Shirley Temple, tako si slatka, super si i uopće nisi imala problema s intonacijom! Jako mi se svidjelo- kazala je oduševljena Alka Vuica

Originalan scenski nastup, sjajna izvedba i divna pjesma – sve je to u prekrasnom nastupu pred žirijem „Zvjezdica“ objedinila devetogodišnja Paola Bešić iz Šibenika. I više nego pozitivni komentari na njezin nastup ne čude s obzirom na to da Paola s mentoricom, koja ju je podržavala iz backstagea, radi od kada je napunila četiri godine. 

-Predivno! Ti si malena Shirley Temple, tako si slatka, super si i uopće nisi imala problema s intonacijom! Jako mi se svidjelo- kazala je oduševljena Alka Vuica.

-Briljantna! I pravo dijete!- komentirao je maestro Šljivac Paolinu izvedbu pjesme „Na morskom dnu“ iz poznatog Disneyeva crtića „Mala sirena“. 

-Bojala sam se trepnuti da nešto ne propustim u tvom nastupu i pričanju priče! Nisam ni propustila primijetiti da si odlična pjevačica. Ovo što si izvela, a sve je tvoja ideja, je najbolja poruka da se uvijek isplati dodatno potruditi i da takav pristup nikad nije uzalud-  osvrnula se Vanna na veliku ružičastu hobotnicu koja je pravila društvo Paoli na sceni, bila dio izvedbe i glavni razlog zašto se Enis Bešlagić podigao u stolici. „Mene je hobotnica kupila“, kazao je u šali glumac, a Luka Nižetić dodao da bi on Anđu, kako je ime hobotnici, radije vidio „ispod peke“. 

Anđa je naposljetku ipak prošla neozlijeđena, a uz nju i Paolu su večeras na pozornicu „Zvjezdica“ izišli Darija Pintarić, Kali Živković, Magdalena Rogić, Nikola Batinović, Paula Bonić, Nina Zelić, Šimun Hečimović, Paola Bešić, Fran Keretić i Klaudia Hil. Darija, Kali, Magdalena, Nina i Klaudija na žalost neće nastaviti natjecanje koje se od sljedećeg tjedna prikazuje čak dva dana zaredom! Dupla doza „Zvjezdica“ na programu je u četvrtak i petak u 20 sati na RTL-u!

>>Ne trebate pjevati 
kao Whitney, pjesmu trebate proživjeti

Komentara 4

DU
Deleted user
08:39 27.02.2016.

Nakon ove bljak emisije, zbog dječje šminke i odjeće, a posebno zbog blesavih komentara koji se upućuju djeci nakon nastupa, čekam sljedeću američku akviziciju "Mala miss Hrvatske".

GA
GALAHAN
10:25 27.02.2016.

dno dna

KN
knezevic3d
04:38 27.02.2016.

bezveze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije