Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi u šoku

Uzbuna u realityju! Pjevaču pozlilo, imao napad panike, ubrzo ga odvela i hitna

Foto: Instagram
1/4
16.09.2019.
u 14:41

Pjevač se u jednom trenutku počeo tresti, pozlilo mu je, a ostali ukućani su ga polijevali vodom. Nakon toga je po njega došla Hitna pomoć.

Zoran Šumadinac, internetska senzacija i sudionik realityja 'Zadruge' prevezen je u bolnicu 'Bežanijska kosa' jer mu je iznenada pozlilo.

Šumadinac je navodno doživio infarkt, a srpski mediji su pisali kako će mu danas ugraditi stent. No Blic tvrdi da se radilo o napadaju panike.
Pjevač se u jednom trenutku počeo tresti, pozlilo mu je, a ostali ukućani su ga polijevali vodom. Nakon toga je po njega došla Hitna pomoć.

Zoran se proslavio na YouTubeu pjesmom 'Autotune' koja ima 15 milijuna pregleda. Nije samo pjevač, već se predstavlja kao ezoteričar i parapsiholog.

Pogledajte gdje su i što danas rade pobjednici naših realityja:

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
15:19 16.09.2019.

Hvala vam na ovim važnim vestima iz rejona.....

PR
protin
15:24 16.09.2019.

Nebitno za hr

PE
Petar1234
16:22 16.09.2019.

Može li koja vijest iz regije, npr. Milana, Beča, Graza, Budimpešte, Ljubljane i sl? Više bi me zanimala vijest iz civilizacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije