Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi u novi brak

Pamela Ramljak zatražila je i crkveni razvod

pamela ramljak portal
10.02.2013.
u 12:00

Dvije godine prošle su otkako se bivša Feminemka razvela od Stojana Rakića.Vezu s dečkom Mladenom Salajsterom sada želi ozakoniti pred oltarom

Pamela Ramljak (32) radi punom parom. Nakon što je prije petnaestak dana izašao njen novi singl \"Kad-tad\", prošli tjedan je za njega snimila i spot.

– To je moj treći singl, autor sam i glazbe i teksta i jako sam zadovoljna. Pripremam i album koji će vjerojatno izaći tek pred Božić. S obzirom na to da mi je rođendan na Badnjak, to će mi biti najbolji mogući poklon – otkriva Pamela i kaže da ne gubi nadu kako će joj se sav trud isplatiti.

Kad nije u studiju ili na nastupima, Pamela, inače profesorica glazbene kulture, posvećena je svojim đacima.

Zdravstveni odgoj kao izbor

– Već dvije godine radim u školi i moram priznati da sam na početku bila sva u panici. Pripremala sam što trebam reći na satu kako ne bih imala ni pet minuta pauze, a sada samo pogledam što me čeka po rasporedu na sljedećem satu i znam što reći svojim učenicima – kaže pjevačica.

O temi zdravstvenog odgoja koja je u Hvatskoj zadnjih tjedana podigla prašinu, Pamela kaže:

– U načelu sam protiv toga, nikada nisam voljela inzistirati na nečemu s čim se ne slaže većina. Upoznala sam mnogo roditelja koji su protive uvođenju zdravstvenog odgoja, pa sam ja za opciju da to bude izborni predmet – kaže i dodaje da vjeruje da će ona sa svojom djecom moći otvoreno govoriti o svim intimnim pitanjima.

Novo crkveno vjenčanje

Nedavno se u medijima pojavila vijest da će Pamela drugi put izreći sudbonosno \"da\". S dečkom, ekonomistom Mladenom Salajstarom, već je dugo godina zajedno, pa im je brak normalan korak.

– Za mene je brak oduvijek bio svetinja i nikad se nitko iz moje šire rodbine nije razveo. Zbog toga me moj razvod jako pogodio. Nisam vjerovala da ću to ikada doživjeti. Ipak, sada čekam važan papir iz austrijske crkve koji bih trebala dobiti za pola godine, ali s tim se nikada ne zna, a nakon toga ću se moći opet crkveno udati. Bit će to intimna ceremonija, samo za najužu rodbinu, u nekom toplom mjesecu ove godine – otkrila je Pamela.

Pjevačica se 2010., nakon godinu dana braka, razvela od inženjera telekomunikacija i elektronike Stojana Rakića. Koji je razlog za crkveno poništenje braka, koji su Pamela i Stojan sklopili u Beču krajem 2008., pjevačica nije htjela otkriti.

 

Ključne riječi

Komentara 18

CH
chemica
14:10 10.02.2013.

Otkad to Bog dozvoljava razvod braka? Svi glume velike katolike, ali Svevišnjeg i njegova pravila ne poštuju koliko je crnog pod noktom. Praše se ko zečevi prije braka, žene se i rastavljaju kako se kome svidi, kradu, lažu...Sad se ova našla tu prenavljati. Crkvena rastava...Da je što vrijedila, ne bi joj se brak raspao, niti bi u njega ulazila. Da, bogomoljci bi trebali biti puno odgovorniji po tom pitanju. Ipak oni "vjeruju", za razliku od nas "antikrista".

BA
baniček
14:10 10.02.2013.

Pamela, želimo ti da uspiješ u daljnjem životu, konačno jedan lijep primjer pozitivne osobe što je danas rijetkost.

PE
Pemac49
16:19 10.02.2013.

Pamela ili kakoti je pravo ime neznam ! Sad samo jos kazi da si NEVINA !Nakon svega ovoga ,moje misljenje je dabi ti bilo bolje da si cutala i tvoj privatni zivot obradila po zakonima koji su ti dostupni !Crkvuu i zakone Vjere nemozes manipulirati ! Da si josmalo Sjajnija Zvjedica !Sad sakrij se narod ti se smije ! Sama sebi pravis samo jos gore !zelim ti svedobro ok poz. barba Jose

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije