Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstavila prvijenac

Pamela Ramljak: Sigurno ću igrati malo i na kartu seksipila

pamela ramljak
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/8
09.06.2014.
u 23:45

Pamela Ramljak pred brojnim kolegama predstavila je prvi samostalni album "Prijateljica"

Sigurno ću igrati malo i na kartu seksipila, kaže Pamela Ramljak koja je večeras predstavila svoj prvi samostalni album.

U dugoj zelenoj haljini, Pamela je pred brojnim kolegama predstavila svoj prvijenac "Prijateljica", na kojem se predstavila kao i autorica, kojeg je pripremala paralelno radeći u školi.

- Htjela sam da album bude baš kako treba. Usporedno sam dvije godine radila kao profesorica glazbe u školi. To je vrlo naporan posao, znaju to svi profesori. Zato sam tako i mršava - našalila se Pamela, koja je nakon odlaska iz benda Femminem prije dvije godine odlučila započeti samostalnu karijeru.

Bivše kolegice iz benda, Neda Parmać i Ivana Marić, također su došle podržati Pamelu, a na promociji su bili i Ivica Propadalo, Ines Preindl, Bojan Jambrošić, Kim Verson i mnogi drugi.

>>Pameli Ramljak zabranili atraktivan spot na Youtubeu

Foto: Marko Prpić/Pixsell

Komentara 1

LE
LeonardS
09:09 10.06.2014.

Nemoj molim te Pamela, ni na to malo, jednostavno ne prolazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije