Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženski provod

Jedna od naših najzgodnijih pjevačica prijateljicama uživa u luksuznoj vili u Istri

pamela ramljak
Foto: Instagram
1/8
23.06.2016.
u 08:36

Pjevačica se odmara u Rovinjskom Selu, odakle je uputila pohvalu svom suprugu jer nije ljubomoran i jer joj je zaželio dobru zabavu

Spas od nesnosnih gradskih vrućina pjevačica Pamela Ramljak potražila je u Istri. Iz metropole je na nekoliko dana pobjegla u Rovinjsko Selo, i to u društvu svojih najboljih prijateljica, a kako cure uživaju u luksuznoj vili koju su unajmile, Pamela je pokazala na svom Instagram profilu.

 

Kad sam rekla dragom da idem par dana sa curama i da sam iznajmila kuću u Istri samo je rekao " odmori se i lijepo se provedite". Nažalost nisu sve žene te " sreće", neke ne smiju otići na kavu sa prijateljicom ako ne traže dopuštenje od supruga a da ne govorim o nekim većim stvarima. Život im je potpuno podređen partneru i stalnom strahu hoće li im on eventualno nešto dopustiti ili ne. Zašto se žene dovedu u takvu situaciju? Nazalost to danas nije rijetkost i kad sam na kavi s takvom curom neugodno mi je pričati o vlastitom suprugu jer on njima zvuči kao svemirac. Drage cure ako ste u vezi sa tipom koji vam već sad brani da nešto obučete, kupite, odete negdje ili vas stalno provjerava ...bjezite glavom bez obzira, takvi kasnije budu još gori a vi postanete nesigurne žene koje ne mogu otići jer vas takvi muškarci uvjere da su za vas premija. Jedino važno je uzajamno poštivanje dvaju osoba i ljubav koja u svojoj biti nije sebicna niti posesivna. To su pravi muškarci koji vole kako spada, i nisu niti malo nesigurni u vas i vaše poštivanje prema njima,niti u sebe, koji vas smatraju jednakim sebi i tretiraju vas tako. Sve drugo je potrošeno vrijeme..... Jako sam zahvalna na svemu pogotovo mužu, obitelji i prijateljima kojima nije problem putovati cijelu noć ili zamoliti svekrvu da dođe čuvati djecu da bi samnom išle u ovaj raj :) cure volim vas i hvala ❤😘 @kajafrizure @silvija.ferara #životjelijep #villalucija #istra #cro #pool #luxuryistria #havingfun #pamelaramljak

Fotografiju objavljuje Pamela Ramljak (@pamelaramljak)

Objavila je i svoju fotografiju uz bazen i pokazala da su se trud i odlasci u teretanu tijekom cijele godine isplatili jer je savršeno istesala tijelo. Uz fotografiju, Pamela je uputila i pohvalu svom suprugu rekavši kako je on pravi muškarac jer joj je prije odlaska u Istru poželio dobar provod te odmor s prijateljicama i nije poput nekih muškaraca ljubomoran i posesivan. 

>>Pamela Ramljak: Sigurno ću igrati malo i na kartu seksipila

Komentara 14

Avatar Urban Fox
Urban Fox
11:33 23.06.2016.

j...te pa tko je ta individua, nikad čul za nju, pa to je strašno kaj se piše po hrvatskim novinama

LE
LeonardS
09:06 23.06.2016.

O ukusima se ne raspravlja ali ovakve epitete davati , pa to je strašno

ST
stipe53
09:46 23.06.2016.

Jeli će muzti Koze ili Jarce u tom istarskom selu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije