Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Složne feminemke

Pamela Ramljak pronašla novu ljubav!

Feminem
Luka Klun Pixsell
07.04.2010.
u 12:51

Uz roditelje, obitelj i prijatelje pomogli su joj i duhovni seminari kod patera Zvjezdana Linića.

Mlada sam i neću se predati! Želim vjerovati u ljubav i zdravlje – rekla je feminemka Pamela Ramljak, koja šest mjeseci nakon razvoda ponovno ljubi. Iako se u medijima s njom u vezu dovodi Mladena Salajstera, Pamela nije htjela otkriti tko je on, kako su se i gdje upoznali.

– Reći ću samo da je iz Zagreba. Nije javna osoba i ne bi bilo pošteno iznositi detalje – kaže.

Iz braka sa Stojanom Rakićem izašla je, kaže, povrijeđena i trebalo joj je nešto da je digne. Uz roditelje, obitelj i prijatelje, pomogli su joj i duhovni seminari kod patera Zvjezdana Linića.

– Bila sam rastrojena i željela sam olakšati dušu. Nisam bila na osobnom seminaru, nego u mnoštvu. Kad čovjek vjeruje u sebe i misli pozitivno, lijepe mu se stvari počnu događati – kaže Pamela.

Da je tome doista tako, svjedoče i uspjesi na privatnom i poslovnom planu. Feminemke uskoro putuju na Maltu, gdje će pet dana promovirati pjesmu “Lako je sve”. Slijede televizijski nastupi, pripreme za Eurosong te odlazak u Oslo.

Komentara 7

MA
maraton
15:26 07.04.2010.

Pamela, obziron da nisi iz Hrvatske nego iz BiH, onda ti je najbolje da se tamo udaš i tamo ostaneš.Ako uvik govorite da je tamo najbolje neznan zašto dolazite amo?

KA
Karla
15:40 07.04.2010.

Ne želim nikoga osuđivati pa ni gospodju Ramljak, ali ne vjerujem da je na seminaru p. Zvjezdana našla poticaja za novu ljubavnu vezu. Mislim da je ona crkveno vjenčana kao katolkinja i njen brak je za nju doživotan - i u dobru i u zlu, dok nas smrt ne rastavi. P. Zvjezdan pomaže ljudima ali ih ne vodi na krive puteve. Svatko se može rastati ali ako se izjašnjava kao katolik, onda zna da za njega više nema drugog braka. Zanima me, da li je to znala kad se crkveno vjenčala? Vjerojatno je. Želim joj sreću i da nađe duševni mir. Uostalom, novinari svašta pišu i konstruiraju - pitanje što je istina.

JA
Jablan
10:40 09.01.2012.

...a da ne pripada doticna gospodja plemenu koje zivi juzno od Vran planine, veliki su vjernici i domoljubi i \'rvati....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije