Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotke

Pamela Ramljak pokazala kako je uredila luksuznu, prostranu terasu: 'Stalno smo tu'

Pamela Ramljak
Foto: PROMO
1/8
04.05.2021.
u 22:00

Naime, Pamela je užasno ponosna na svoj dom, jer je kako kaže, prva tri koraka dizajna interijera napravila - sama. Ovaj put je ipak pokazala raskošnu terasu koju je sama uredila.

Pjevačica Pamela Ramljak na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz svog doma. Naime, Pamela je užasno ponosna na svoj dom, jer je kako kaže, prva tri koraka dizajna interijera napravila - sama. Ovaj put je ipak pokazala raskošnu terasu koju je sama uredila.

Odabrala je namještaj u sivim tonovima, a dodatno zelenilo koje je posadila odlično se uklopilo sa zelenilom u pozadini. 

"Svi znate koliko volim uređivati terase i balkone. Kad smo došli pogledati ovaj stan, zaljubili smo se u ovu terasu. Ima i natkriveni i otvoreni dio i stalno smo tu, spremni za uživanje na suncu" napisala je uz objavu Ramljak.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Fotku je brzo lajkalo više tisuća ljudi, a dobila je i brojne komplimente. 

"Jako vam je lijepa terasa", "Predivno", "Super", "Jako ti je lijepo. Ja uvijek od tebe dobijem neku novu ideju", pisali su joj pratitelji.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Pamela je već ranije pokazala dio novog stana i otkrila da je prva tri koraka dizajna interijera napravila sama.

- Od prve ideje, do crtanja na papiru, kupovanja materijala i izrade... Prva tri koraka sama, a zadnji korak moji stolari koji su radili svaki centimetar stana. Uživamo - napisala je Pamela i objavila fotografiju nove kuhinje. Sobu svoje kćeri Marije uredila je u nježnim rozim tonovima, dok u sobi trogodišnjeg sina Antuna ima više plave boje i pažnju krade zanimljiva zidna tapeta te klavir koji daje naslutiti kako bi Antun jednog dana mogao krenuti stopama svoje mame. Obožavateljima je Pamela ranije pokazala i oazu koja je rezervirana samo za nju i supruga - njihovu spavaću sobu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- I naša soba polako poprima konačni rezultat. Soba samo za tatu i mamu (I kupaona 😁) nakon 4 godine. Kako će to ići u praksi, vidjet ćemo - napisala je pjevačica.  Stan je uglavnom u potpunosti sada namješten, a ono što Pamelu posebno veseli je i velika terasa s koje se pruža pogled na zelenilo, ali terasu još nije opremila namještajem i misli kako će taj korak pričekati do proljeća. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
00:58 05.05.2021.

Tko je Pamela Ramljak?

O2
Ožujak.2023
07:08 05.05.2021.

Jako lijepo uređenje stana. Možda karijeru nastavi kao dizajner interijera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije