Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala kako odmara

Pamela Ramljak oduševila obožavatelje novom objavom: 'Sva si top top'

Foto: Instagram/ pamelaramljak
1/10
04.08.2022.
u 17:03

Pamela je objavila fotografiju na kojoj je pozirala u suknji i crnom topiću. Pjevačica je toj kombinaciji dodala crnu torbu i sandale.

Pjevačica Pamela Ramljak(42) na svojem je Instagram profilu oduševila novom objavom. Naime, Pamela je objavila fotografiju na kojoj je pozirala u suknji i crnom topiću. Pjevačica je toj kombinaciji dodala crnu torbu i sandale. 

- Svježa boja kose, blaga preplanulost i dobro raspoloženje - napisala je u opisu, a u komentarima su joj brojni pratitelji uputili komplimente. "Sva si top top", "Ljepotica", "Opa mačko", pisali su joj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Inače, Pamela je nedavno otkrila da je drugi put preboljela koronu te da nakon toga planira otići na more, a to je pokazala i objavom koju je podijelila nešto ranije danas.

- Evo i covid part 2 je završio, delta, omicron.. meni neusporedivo. Kao gripa i prehlada recimo, samo usporedbe radi. Delta je bila opaka. Valjda je to to, dosta mi sojeva - napisala je pored fotografije na kojoj pozira na balkonu

- Napokon ako Bog da sljedeći tjedan kod svojih, muž jadan mora raditi, ali skupimo valjda i koji dan mora svi skupa - dodala je. 

Podsjetimo, Pamela je u rujnu prošle godine otkrila da je 12 dana bila u izolaciji zbog covida.

- Napokon nemam temperaturu. Nadam se polako u normalu. Svi su dobili, a ova djevojčica jedina nije imala simptoma. Bože, hvala ti. Sve će biti okej - napisala je tada uz fotografiju s kćeri Marijom

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
18:42 04.08.2022.

Zgodna ženska, ali faca ka' u vlajne. Ni šminka ne pomaže puno. Eventualno fotoshop, ali samo za slike, u stvarnosti ne igra nikakvu ulogu.

MK
Mkukicka
17:55 04.08.2022.

Što kaže Milanović na to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije