Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila video

Pamela Ramljak kupila je stan u centru Zagreba, pokazala u kakvom je sad stanju: 'Radovi od sljedećeg tjedna'

Foto: Instagram screenshot
1/10
22.02.2022.
u 08:00

Ramljak je objavila video u kojem je pokazala kako stan ima tri velike prostrane sobe, visoke stropove, malu kuhinjicu i kupaonicu. Najavila je da će sve preurediti, ali i da će to što radi objavljivati na društvenim mrežama.

Pjevačica Pamela Ramljak (42) na Instagramu je objavila kako je kupila stan u centru Zagreba. Pamela je objavila video na kojem je pokazala kako izgleda unutrašnjost stana te je otkrila da se nalazi na Zrinjevcu.  Ramljak je objavila video u kojem je pokazala kako stan ima tri velike prostrane sobe, visoke stropove, malu kuhinjicu i kupaonicu. Najavila je da će sve preurediti, ali i da će to što radi objavljivati na društvenim mrežama. 

"Kreće avantura. Od sljedećeg tjedna radovi, pokazat ću vam svaku fazu. Slobodno ukradite koju ideju o uređenju i pratite postove. Jedva čekam"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

 

Podsjetimo, Pamela je krajem siječnja napisala da traži stan u Zagrebu, a mnogi pratitelji pomislili su kako se seli iz kuće koju je nedavno sagradila. 

"U gradu..Ovih dana intenzivno tražimo stan i mogu samo zaključiti da nisam trebala prodati svoj stari stan, i da sam imala enormnu sreću sa sadašnjim... Ali vjerujem da će već nešto dobro naletjeti.. Ako ste u najmu, je l' radije birate centar, širi ili uži ili vanjske dijelove Zagreba?" napisala je Pamela, a brzo su joj se počeli javljati pratitelji. 

Crnogorska novinarka, pjesnikinja i pjevačica Jelena Kažanegra brzo joj se javila u komentarima.  "Pa zar nisi sagradila kuću, mila?"

Pamela joj je brzo odgovorila kako stan planira kupiti kao investiciju. Pojasnila je i kako stan zapravo kupuje njena mama, a ona ga planira preurediti. 

Ranije je otkrila i kakav stan točno traži. 

"Tražim stan za kupnju, 50, 60 kvadrata. U tramvajskoj zoni sa parkingom. Nenamješten, u biti bi ga cijelog renovirala. Važna mi je lokacija i da zgrada nije prastara. Centralno plinsko grijanje ili toplana. Uredni papiri. Ako znate nekoga da prodaje, molim vas javite mi u Inbox. Sve ću doći pogledati. Naravno, radi se o Zagrebu.Hvala svima na informaciji" napisala je pjevačica na Instagramu. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Ključne riječi

Komentara 7

WA
wannabenovinari
10:40 22.02.2022.

Što ona ono radi da si kupuje milijunske stančine?

DE
dejanos
12:03 22.02.2022.

nezaposlena hercegovka kupuje stanove po Zagrebu.....tko je jamio jamio je

Avatar toxic alien
toxic alien
15:14 22.02.2022.

Trazila stan od 50-60 'kvadrata', a sad kaze da stan ima tri prostrane sobe?! Onda ili je kupila mnogo veci stan ili te sobe i nisu bas tako prostrane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije