Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADILA

Pamela Anderson otkrila što danas misli o svojim seksualnim iskustvima

Pamela Anderson
Foto: Press Association/PIXSELL
1/6
27.07.2018.
u 13:19

Glumica i bivša Playboy zečica u intervju je rekla kako su svi njeni dečki bili ljubomorni, osim jednoga koji je maštao o tome da gleda Pamelu s drugom ženom u krevetu.

Bivša Playboyeva zečica i zvijezda "Spasilačke službe" Pamela Anderson u intervju za Dead magazine pričala je o svojim seksualnim iskustvima.

- Nemam neka pozitivna iskustva s grupnim seksom i seksom utroje. Ali tko voli nek izvoli. Svi moju ljubavnici i dečki su bili previše 
ljubomorni. Osim možda jednog koji je maštao o tome da me gledao u krevetu s drugom ženom. Ne uživam u seksu u kojem nema ljubavi. -  rekla je Pamela na pitanje o njenim iskustvima u seksu u troje i grupnom seksu. 

Osvrnula se i na to kako nije lako biti seks simbol jer se muškarci drukčije ponašaju prema ženama koje nose takvu titulu i ne ponašaju  se prema toj ženi kao prema normalnoj ženi. Pamela (51) sada je u vezi s nogometašem Adilom Ramijem.

Pamela Anderson
1/16
Ključne riječi

Komentara 8

DI
Diesel
14:21 27.07.2018.

Trebas sexu dignuti spomenik, jer gdje bi ti danas bila da nije bilo sexa? Pa ti si sve ove godine bila "sex koji hoda".

KA
kažemja
16:08 27.07.2018.

Stara,koka masna juha . Ta zna posao.

Avatar Sokol
Sokol
08:59 30.07.2018.

Kako ona izgleda u 50-tim. Super je. Vjerujem da se dobro brine o tijelu, ali neznam čemu se čudi kada je sisama i guzicom zaradila novce s kojima sada živi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije