Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordon Ramsay

Paklena kuhinja: Najvulgarniji kuhar savršen je obiteljski čovjek

ramsay
Foto: Pixsell
1/3
30.01.2011.
u 16:45

Zvijezda “Paklene kuhinje”, koju gledamo na RTL-u 2, bivši je nogometaš o kojem kruže glasine da uz pomoć kokaina postiže perfekcionizam.

Otkako je RTL 2 počeo prikazivati “Paklenu kuhinju”, rijetki su oni koji misle da je Stephan Macchi, lice hrvatske inačice tog showa, preokrutan prema djelatnicima kuhinja u koje odlazi. Ako ste gledali Gordona Ramsaya, zvijezdu originalnog showa, jasno vam je da je Stephan u usporedbi s njim “beba”. Žestoke psovke, uvrede, bacanje tanjura... samo su dio Gordonova repertoara kad uđe u tuđu kuhinju.

Čovjek koji se ne libi konobaru reći da mu smrdi iz usta, izgurati pomoćnog kuhara iz kuhinje ili reći vlasniku restorana da je kreten i da govori “potpuna sranja” zapravo je jedan od najboljih britanskih kuhara, bivši profesionalni nogometaš i savršeni obiteljski čovjek. Rođeni Škot, koji se kao dijete preselio u London, od ranih je dana pokazivao mnoge talente. No, najviše se poticala njegova ljubav prema nogometu.

Tako je Gordon 1982. zaigrao za Glasgow Rangerse te tri godine uživao u uspješnoj nogometnoj karijeri. No, onda se dogodio šok! Zbog ozljede se morao prestati baviti sportom te se posvetio drugoj ljubavi - kuhanju. Ubrzo postaje najpoznatiji kuhar u Britaniji, otvara lanac restorana (čak i u Australiji) te ima uspješan TV show. Kad David Dempsey, njegov glavni kuhar, zbog kokaina skoči kroz prozor te umre na cesti, kreću glasine da je možda i Gordon uzimao kokain da bi obavio sve dnevne dužnosti.

Naime, poznat je po tome da u restoranima rabi samo najbolje namirnice koje ranom zorom bira na tržnici, zatim cijeli dan obilazi restorane i dugo u noć radi s kuharima. Tu su još supruga, četvero djece, TV emisija... Može li se sve to stići bez dodatnih poticaja...? Pokazat će vrijeme i žuti tisak!

Komentara 2

MA
mare0801
07:13 31.01.2011.

meni je tip genijalac,a za one koji misle da je kuhinja idilično mjesto gdje se svi jedni s drugima odnose pristojno,neka pročitaju Bourdaina i njegovu \"dosije kuhinja\",pa će vidjeti što je ludilo,i koliko živaca treba da se izgura dan saa 3oo obroka,koji moraju biti savršeni i bez kašnjenja.ono što sam gledala od tih emisija mi je reklo samo jedno,on je majstor svoga posla,a oni koje obučava su više manje krelci.Kuhinje su katastrofalno opremljene i za takve u nas ne bi dobili dozvolu za rad,a ovi što rade su većinom totalni debili koji o kuhanju ne znaju ništa.

MA
mare0801
07:15 31.01.2011.

dodatak.što se tiče koke i ostalih droga,isto pročitati Bourdaina,jer je teško vjerovati da bi taj presing netko čist preživio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije