Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispovijed

P. Townshend iz The Who: Mrzio sam pjevača grupe, tukli smo se

THE WHOO
Pixsell
10.03.2013.
u 20:00

– Bili smo mladi i stalno nadrogirani i pijani. Svađali smo se bez razloga, a danas smo u dobrim odnosima – kaže glazbenik. Dodaje kako se prepucavao i s pokojnim bubnjarom Keithom Moonom.

Pete Townshend (67), frontman legendarnog engleskog benda The Who, tvrdi da je prezirao pjevača sastava Rogera Daltreya (69). Gitarist kaže da su se čak i nekoliko puta potukli.

– Bili smo mladi i stalno nadrogirani i pijani. Svađali smo se bez razloga, a danas smo u dobrim odnosima – kaže glazbenik. Dodaje kako se prepucavao i s pokojnim bubnjarom Keithom Moonom. Živciralo ga je razulareno Moonovo ponašanje poput demoliranja hotelskih soba.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
08:56 11.03.2013.

Inače Townshend je mrzio i gitaru :(

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
08:54 11.03.2013.

Tomtrabunjanje je nevažno ,važno je da kad danas poslušam WHO zvuči bolje nego iša danas superiorniji su od bilo koje grupe svoga vremena .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije