Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljski razdor

P. Jackson ošamarila tetu Janet i istjerala je iz bakine kuće

'WORLD RIGHTS EXCEPT USA, FINLAND, SWEDEN, DENMARK, NORWAY AND ICELAND.  Paris Jackson during the Michael Jackson Hand And Footprint Ceremony at Grauman\'s Chinese Theatre in Hollywood, California, US
'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
25.07.2012.
u 20:40

Na videosnimci zabilježen je trenutak kad je Janet pljusnula nećakinju i nazvala je razmaženom, a Paris joj je uzvratila

Da je u slavnom klanu Jacksonovih zavladao potpuni razdor, dokazuje videosnimka na kojoj je Janet Jackson snimljena ispred kuće svoje majke Katherine u svađi s nećakinjom Paris.

Fizički obračun s ujacima

Nadzornim kamerama uhvaćen je prizor, snimljen nakon ponedjeljka, kad je Janet pljusnula Paris kazavši joj da je razmaženo derište, a 14-godišnjakinja joj nije ostala dužna. Teti je uzvratila pljusku i zaurlala:

– Ovo je naša kuća, a ne kuća obitelji Jackson. Gubi se! S Janet su bili i njezina braća Randy i Jermaine, koji su se pak fizički obračunali s Parisinim bratom Princeom i nećakom Joea Jacksona Trentom. Trent je u jednom trenutku držao Randyja za vrat, a optužen je i da je Jermainea udario u usta. Ubrzo nakon obračuna stigla je policija, a do svađe je navodno došlo zbog neslaganja oko oporuke Michaela Jacksona koji je imetak od petsto milijuna dolara ostavio djeci i majci, dok je braću i sestre lišio nasljedstva. Janet, Randy i Jermaine stoga se svim silama trude proglasiti oporuku nevaljanom, čak njene izvršitelje nazivaju kriminalcima.

Baka isključila telefon

U izvršenju svog nauma iskoristili su trenutak kad glava obitelji Katherine Jackson nije bila u blizini. Prije devet dana 82-godišnjakinja otišla je k najstarijoj kćeri Rebbie u Arizonu te isključila telefon, a nije se javila ni unucima.

Očajna Paris o obiteljskoj drami tisuće sljedbenika obavještava na Twitteru, a u njenom posljednjem postu piše: \"Prošlo je već devet dana... Kunem se da će onaj tko je odgovoran za ovo platiti.\" Tinejdžerica se ispričala i zbog svojih ispada. \"Mnogi kažu da sam se promijenila. Želim se ispričati zbog svog ponašanja. Jednostavno, puno se toga događa. No, mom egoizmu došao je kraj\", poručila je Paris.

Ključne riječi

Komentara 9

ČS
čuvaj se senjske ruke
20:47 25.07.2012.

Udarna vijest u cijeloj Prištini ! ! !

CR
crocro
06:57 26.07.2012.

silverback, Ja mislim da se obje riječi mogu koristiti. Čim je neka riječ zastupljena u narodu, premda možda i nije izvorna Hrvatska riječ, ali ako se u narodu rabi, može se isticati. Tako se i riječ pljusnuti može na stotine načina uporabiti: "On mi je zaprijetio da će me pljusnuti u vodu, ako mu ne donesem sladoled". Ili: "Uzeo je kantu i pljusnuo mu vodu u lice". Koje je tu sada značenje riječi "pljusnuti"?

DU
Deleted user
21:09 25.07.2012.

OŠAMARITI se hrvatski veli PLJUSNUTI. VL, izbacite te među vama koji nam ubacuju u hrvatski bosančerizme i četnicizme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije