Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvjezdani dugovi

Ozzy Osbourne u SAD-u duguje skoro dva milijuna dolara poreza

ozzy osbourne
pixsell
11.04.2011.
u 09:19

Britanski glazbenik mogao bi zbog duga američkoj poreznoj službi izgubiti veliko imanje Hidden Hills u Los Angelesu vrijedno 7 milijuna funti

U Velikoj Britaniji proglašeni su najimućnijim parom čije se bogatstvo procjenjuje na sto milijuna funti, no čini se da bogataši Ozzy Osbourne i njegova supruga Sharon ipak ne vole plaćati porez u SAD-u. Naime, poznati britanski glazbenik duguje američkoj poreznoj službi 1,7 milijuna dolara, a zbog duga Ozzy bi mogao izbiti svoje najveće imanje u Americi smješteno na luksuznoj lokaciji Hidden Hills u Los Angelesu.

Osbourneovi su nedavno na prodaju stavili kuću na plaži u Malibuu za deset milijuna dolara i nadaju se brzoj prodaji kako bi mogli podmiriti dug.

Ozzy i Sharon priznali su kako je njihov životni standard pogodila recesija te da se moraju nositi s posljedicama. Sharon Osbourne je poznata po svojoj velikoj rastrošnosti. Na plastične operacije potrošila je najmanje 120 tisuća dolara, a njena ovisnost o shoppingu, tvrde prijatelji, postala je nesnošljiva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije