Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVAJAČ ŽENA

Oženjeni Stipe Lijanović ružama zavodi misicu Andreju Ćupor

andreja
Arhiva VL-a
25.05.2010.
u 08:41

Osobe bliske Stipi Lijanoviću tvrde da je 30-godišnji poduzetnik jako zaljubljen te da čini sve kako bi zaveo Andreju, pritom ne štedeći ni novca ni vremena.

Nakon srbijanskih pjevačica Ane Nikolić i Mije Borisavljević, kralj pršuta Stipe Lijanović oko je bacio na jednu domaću ljepoticu, bivšu misicu Andreju Ćupor koju također pokušava osvojiti skupim darovima. Nije poznato jesu li priče o novim ljubavnim osvajanjima njezina supruga već došle do Sanje Lijanović ,s kojom je bogataš u braku tri godine te imaju dvoipolgodišnjeg sina.

Osobe bliske Stipi Lijanoviću tvrde da je 30-godišnji poduzetnik jako zaljubljen te da čini sve kako bi zaveo Andreju, pritom ne štedeći ni novca ni vremena, piše tjednik Extra. Tako je tamnokosoj ljepotici prošli tjedan poslao ogroman buket ruža u zagrebački klub Maredo gdje je bivša Miss Hrvatske slavila rođendan, a sliku s tim buketom Andreja je objavila na svom profilu na Facebooku. Par je navodno već krenuo i na zajednička putovanja pa je tako prošli tjedan boravio izvan Zagreba, a prije toga u Beogradu.

No, Andreja tvrdi da se, otkad je početkom godine prekinula dvogodišnju vezu s nogometnim reprezentativcem Ognjenom Vukojevićom, s kojim je planirala i vjenčanje, s nikime ne viđa.

- Ako je netko možda zaljubljen u mene, ne znači da i ja osjećam isto, a što točno dotični gospodin osjeća, morate pitati njega. Žao mi je ako sam mu ovim pomrsila račune – izjavila je za Extru.

Čini se da vjernost nije jača strana Stipe Lijanovića, a upravo je to bio i razlog raspada njegova prvog braka s ekonomisticom Ninom Baković koji je trajao samo nekoliko mjeseci.

Komentara 13

SP
Spezispezi
10:21 25.05.2010.

Velikodušni i izdašni sponzor Stjepana Mesića u svim njegovim kampanjama, već godinama radnike na minimalcu plaća u papirnatim bonovima. Da bar promjeni šemu i radnicima počne dijeliti cvijeće umjesto pašteta.

BL
Blizanac
11:17 25.05.2010.

Je li izdanak onog Lijanovića koji prijeti blokadom Neuma? Je li to veliki Hrvat i veliki katolik? Je li to onaj Lijanović koji se svako malo ženi? Čini li to kao veliki Hrvat u crkvi? Je li i on kao veliki vjernik dobiva crkvene rastave? Pitanja mnogo, a odgovor jedan. Ili bolje rečeno svi odgovori imaju zajednički nazivnik.

LU
Lujo123
09:58 25.05.2010.

E velikog li Rvata!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije