Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi bruje o ovome

Oženjeni natjecatelj u srpskoj 'Potjeri' nabacivao se lovkinji, ona nije bila oduševljena: 'Mala grmi'

Foto: RTS/Screenshot
1/2
06.06.2023.
u 08:56

Isječak iz emisije u kojoj se natjecatelj Dušan udvara lovkinji Milici Jokanović odmah je postao hit na društvenim mrežama

U posljednjoj epizodi srpske inačice popularnog kviza "Potjera" gledatelji su imali prilike svjedočiti jednoj neuobičajenoj situaciji koja je odmah užarila društvene mreže. Naime, natjecatelj Dušan napravio je jedan vrlo neočekivan potez za ovaj kviz, a pažnju gledatelja posebno je privukao svojim otvorenim simpatijama prema lovkinji Milici Jokanović. 

Već na samom početku emisije kazao je da bi volio svoje znanje odmjeriti baš s Milicom, a čim mu se želja ispunila nije krio svoju naklonost. Lovkinju je obasipao komplimentima i tijekom cijele igre nazivao ju je 'princezom znanja', a sudeći po Miličinom izrazu lica njoj se to i nije previše svidjelo.  - Ako mogu birati, ona je definitivno princeza znanja, volim se družiti s lijepim ženama - rekao je Dušan, a onda se pojavila Milica.

VEZANI ČLANCI:

- Sokrat je rekao 'Ja znam da ništa ne znam'. Vi dosta toga znate, a znate i dijeliti komplimente - rekla je Milica Dušanu.  - Dobra večer, kneginje Milice... Što bi sad mladi rekli - ta mala grmi! Grmljavina mi je začepila uši, ta mala grmljavina - rekao je Dušan kojeg nije omelo ni to što je oženjen.

Foto: Screenshot/RTS

- Ovakav uvod još nismo imali - dodao je voditelj Jovan Memedović. Isječak iz emisije odmah je postao hit na društvenim mrežama. "Gledate li ovu romantiku na RTS. Prezabavno", komentirala je jedna korisnica Twittera. "Baš se zaljubio čovjek u Milicu", dodao je pak drugi korisnik kojeg je prizor iz emisije dobro zabavio i razveselio. 

 

 

VIDEO Kći Brucea Willisa otkrila detalje njegove teške dijagnoze: 'Mislila sam da ga nije briga za mene'

Ključne riječi

Komentara 2

BI
billynik
09:19 06.06.2023.

Važno je da smo mi u Hrvatskoj o tome "obavešteni".

PA
Pahor
11:21 06.06.2023.

Vijest za naslovnicu vecernjaka. Neki banco dokazao da je ljakse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije