Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najodvažnija dosad

Ovu fotografiju Kim Kardashian doista morate vidjeti

Kim Kardashian
Foto: Instagarm
1/4
07.02.2014.
u 08:31

Voli i podijeliti fotografije svog tijela putem Instagrama, a posljednja koju je objavila možda je njezina najodvažnija

Kim Kardashian doista voli pokazivati kožu. Voli i podijeliti fotografije svog tijela putem Instagrama, a posljednja koju je objavila možda je njezina najodvažnija.

U kožnatoj jakni i toplesu, Kim je otkrila dosad najviše, podsjetivši na dominu.

Kalendar glam, samo je kratko potpisala fotografiju, no nije poznato kada je ona snimljena.

Prije dva dana, američka starleta pokazala je da i u haljini uspješno skakuće po trampolinu, što nije pošlo za rukom njezinoj mlađoj sestri Kylie Jenner, koja završila u bolnici nakon pada.

>>Nevjerojatno: Kanye je slinio za Kim i prije pet godina

Komentara 2

AS
asi2013
09:31 07.02.2014.

Pristiiče i nju starost. Možda ima i pravo. Ja nisam znao niti mario živjeti za neke ideale, koji nju drže. Zato mnogi od njih završe sa 40 godine, puni droge u nekoj hotrlskoj sobi. Kao neki dan onaj slavni glumac.

Avatar billybull
billybull
15:15 22.02.2014.

ovo je previse cak I za osobu kovacevic...ne samo sto je nemoguce biti "u toplessu", s fotografije je ocito da kim nije topless...ima taj mali lajbek, ne? doduse je "braless", no izgleda da je svaka zena koja ima npr samo majicu a ne I grudnjak po kovacevic topless....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije