Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno gola

Ovom fotografijom Emily Ratajkowski zaradila je 500 tisuća lajkova, ali i izazvala ljubomoru kod nekih

Emily Ratajkowski
Foto: Wenn/Cover image
1/3
16.11.2016.
u 09:03

Manekenka je poznata po tome što na društvenim mrežama objavljuje golišave fotografije, a ovaj put je odvažno objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola

Slavu je 25-godišnja manekenka Emily Ratajkowski stekla kada se prije tri godine u toplessu i tangama pojavila u spotu za singl "Blurred Lines"  Robina Thickea, a popularnost je nastavila graditi na modnim pistama, ali i na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje svoje golišave fotografije. Ovaj tjedan obožavatelje je razveselila fotografijom na kojoj je potpuno gola. 

U kratkom vremenu dobila je pola milijuna lajkova i komentare kako ima savršeno tijelo. Međutim, našlo se među komentatorima i kritičara koji su joj poručili da jedino što zna raditi jest skidati se gola. Emily se na takve komentare ne obazire, kao što se ne obazire ni na komentare da je grudi povećala već s 14 godina i da to nije jedino što je popravljala kod estetskih kirurga. 

Osim modnom karijerom, Emily se bavi i glumom pa se tako pojavila u filmovima "Nestala" i "Mi smo vaši prijatelji".

>>Prekrasna Emily Ratajkowski mokra i gola u kadi​

 

Breakfast on the beach @hotelesencia

Fotografiju objavljuje Emily Ratajkowski (@emrata)

 

When you're too excited about vacation @hotelesencia

Videozapis objavljuje Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Having a terrible time

Fotografiju objavljuje Emily Ratajkowski (@emrata)

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
09:13 16.11.2016.

Vau

JA
janLustig2
11:24 18.11.2016.

Bolja si od pape

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije