Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karlovačko rockoff

Ovog petka slušamo Judette, U pol' 9 kod Sabe, Kopito, Repassage i Baltazar

karlovačko rockoff
Foto: PR FOTO
1/18
21.09.2015.
u 15:45

Sljedeći petak, 25.9. u Shock Show Industry D'Katran slušamo Judette, U pol' 9 kod Sabe, Kopito, Repassage i Baltazar

Iza nas su prva dva fantastična koncerta Karlovačko RockOff festivala. Na drugom koncertu u Shock Show Industry D'Katran sinoć su se predstavili Manntra, Ludwig, Barbari i NoA.

Bombastično i glasno otvaranje ovog je petka imala umaška Manntra. Za sebe kažu da rade glazbu prikladnu vremenu i prostoru u kojem žive, pa se u njihovom zvuku čuju žestoki rock, elektronika, ali i elementi folka i etna – balkanski rock, kako su ga sami nazvali. Dva studijska albuma i brojni nastupi pridonijeli su čvrstini i samopouzdanju koje imaju na stage-u, što je publika na Karlovačko RockOff-u i prepoznala. Publici su predstavili „Bijeli prah“, pjesmu s kojom su se i prijavili na Karlovačko RockOff, ali i svoje zapažene singlove poput „Kiša“, „Horizont“, „Vila“ i „Mornar“.

Koju minutu iza posljednje pjesme Manntre, publika je čula nešto posve drugačije, a upravo je ta glazbena raznolikost i istinsko bogatstvo ovog projekta. Ludwig je zagrebački pop-rock bend koji su osnovali dvojica glazbenika, kantautora i producenata, Stjepan Marković i Ivan Škunca. Višegodišnje iskustvo suradnje s brojnim glazbenicima uveliko je utjecalo na besprijekorno izbrušeni vlastiti rukopis. „Dio svemira“ i ostali repertoar koji su u polusatnoj svirci predstavili publici, bili su dovoljni za zasluženi pljesak.

Nakon Ludwiga, na pozornicu su se popeli još jedni Istrani – oni su Barbari i preuzeli su svu pažnju publike! Pjevačica i gitaristica Barbara Munjas i dečki iz benda izveli su pravi garažni rock s primjesima bluesa-a i funka, a u međusobnoj razmjeni energije uživali su i publika i Barbari. Često u intervjuima naglašavaju činjenicu da djeluju kao ravnopravna skupina, a ta se njihova uigranost i povezanost najbolje vidi upravo na koncertnim nastupima.

Pred publiku je posljednji izašao NoA, odnosno Elvis Sršen, mladi multiinstrumentalist, autor, pjevač i glazbeni producent koji iza sebe ima suradnju s Michaelom Blandom i Sonnyjem T.-om iz New Power Generation, bubnjarom i basistom Princea u '90-tima i koji je prisutne prvim odsviranim tonom prebacio u lagani ljetni đir. Osim što je izjavio da je glazba ono što ga pokreće, svojim je nastupom dokazao da ono što radi pokreće i druge. Funky ritam ispunio je prostor u Shock Show Industry D'Katran i zaključio još jedan dobar provod na Karlovačko RockOff-u.

 Sljedeći petak, 25.9. u Shock Show Industry D'Katran slušamo Judette, U pol' 9 kod Sabe, Kopito, Repassage i Baltazar.

Pobjednik festivala na finalu 9.10. osvaja atraktivne nagrade (100 sati snimanja i produkcije u studiju, rad s profesionalnim producentom, produkciju singla i videospota) te nastup kao gost izvođač na koncertu Vatre u Domu sportova 23.10.2015.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna potražite na ulazu u Shock Show Industry D'Katran! Vrata se otvaraju u 21 sat, a koncert počinje u 22 sata!

>>Odlično otvaranje festivala Karlovačko RockOff u Shock Show Industry D'Katran!

>>KARLOVAČKO ROCKOFF u najzanimljivijoj fazi - finale je pred vratima!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije