Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašli Boga

Ovo su poznati Hrvati koji javno svjedoče vjeru

Stoka, Blanka i Robert
Foto: Damir Špehar/PIXSELL, Igor Kralj/PIXSELL, Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
07.08.2018.
u 11:51

Robertu Knjazu Bog je donio utjehu nakon smrti dvoipolgodišnje kćeri

Iako mnogi misle da je svijet poznatih i slavnih svijet ekscesa, poroka i nemorala, činjenica je da i među celebrityjima ima puno iskrenih vjernika.

Od sportaša jedna od najpoznatijih Hrvatica koja se ne libi pričati o svom duhovnom životu je Blanka Vlašić, kojoj je vjera pomogla i u ostvarenju velikih sportskih uspjeha. 

Marina Ivanovića Stoku vjera u Boga izvukla je iz pakla droge i omogućila mu povratak u život.

Robertu Knjazu Bog je donio utjehu nakon smrti dvoipolgodišnje kćeri.

Koji još poznati Hrvati javno svjedoče vjeru pogledajte u videu:

Komentara 268

Avatar rubinet
rubinet
13:04 07.08.2018.

Čemu objava ovakove liste? Da bi se anonimusi mogli iživljavati nekulturnim komentarima koje vi nećete sankcionirati??..Zamislimo obratan slučaj : objavite popis nevjernika .

Avatar Toni Broo
Toni Broo
13:24 07.08.2018.

Svatko svoj nekakav unutarnji mir nalazi u nečemu. Ovi Hrvati iz članka imaju ispravne vrijednosti te su pronašli svoj mir i sreću, a pojedinci koji ih negativno komentiraju nalaze svoj mir u tome da se hrane mržnjom i crnilom štoo nije zdravo i čini te pojedince (jugo-ljevičarske trolove) jako frustriranima ne samo na ovom članku već i u svakodnevnom životu.

TO
Tomi0713
12:23 07.08.2018.

Hvala Bogu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije