Naslovnica Showbiz Zvijezde

Ovo su omiljeni zalogaji Andreje Andrassy i Mate Jankovića!

Ljubitelji Gavrilovića rado imaju pri ruci, odnosno u hladnjaku novi brend ‘JELI’ koji obuhvaća hrenovke i parizere od svinjetine i piletine koji su stvoreni da biste ih ‘JELI’ u svakom trenutku.
10. svibnja 2019. u 20:00 1 komentara 847 prikaza
Foto: Jurica Galoic, Dusko Marusic/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Dugo se poznajemo i naučili smo što volite. Neki bi ‘JELI’ nakon napornog dana, neki bi ‘JELI’ u posebnim trenucima, a neki bi ‘JELI’ uvijek. Bez obzira na to u kojem se opisu pronalazite, Gavrilović ima provjereno dobar izbor – novi brend ‘JELI’ koji obuhvaća hrenovke i parizere od svinjetine i piletine koji su stvoreni da biste ih ‘JELI’ u svakom trenutku.

'NIKAD NE BACAJ STARI KRUH' Poznati hrvatski kuhar podijelio zlatne savjete: Budite Seinfeld u kuhinji, a ne Stipe u gostima

‘Parizeri i hrenovke s razlogom su jedan od vodećih izbora naših kupaca koji cijene spoj vrhunskog mesa, originalne recepture i užitka u hrani. Upravo iz tog razloga smo pokrenuli kampanju ‘JELI’ koja u prvi plan stavlja upravo one proizvode koje ljubitelji Gavrilovića rado imaju pri ruci, odnosno u hladnjaku.

Andrea Andrassy | Autor : Karmen Poznić Foto: Karmen Poznić

Među njima su i naši poznati gurmani Mate Janković, Andrea Andrassy i mnogi drugi ljubitelji Gavrilovića koji će, u sklopu kampanje od Zagreba, Rijeke do Splita, prirediti pravi gastro doživljaj uz posebno iznenađenje koje za sada držimo u tajnosti', izjavio je Trpimir Lovreković, Direktor Marketinga Gavrilovića.

Nasmijao sve Mate Janković objavio fotografiju iz mladosti: Zbilja nisam imao ukusa

A kako biste u rekordnom roku pronašli ‘JELI’ hrenovke i parizere na policama trgovina, Gavrilović ih je ‘odjenuo’ u različita pakiranja. Tamna nijansa narančaste za one koji daju prednost asortimanu od svinjetine, a svjetlija nijansa za ljubitelje piletine.

Još se pitate što biste ‘JELI’? Nema nedoumice. Gavrilović, naravno!

Roštilj
ZA SVA GODIŠNJA DOBA
Roštilj i kiša ne idu zajedno. Ili?

A1 izdvaja za Vas

  • fake:

    Spoj vrhunskog mesa????? 😂😂😂😂😂😂