Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazak legende

Ovo su najbolji Gandolfinijevi trenuci u ulozi Tonyja Soprana

James Gandolfini (1)
Reuters/Pixsell
20.06.2013.
u 10:04

Bio je genije. Svi koji su ga vidjeli i u najmanjoj ulozi to znaju. Jedan je od najboljih glumaca svih vremena, rekao je tvorac Sopranosa David Chase

James Gandolfini preminuo je iznenada u 51. godini života, a njegova uloga u popularnim Sopranosima ostavila je značajan trag u televizijskom poslu.

Gandolfini je osvojio tri Emmyja za ulogu Tonyja Soprana u seriji koja se prikazivala od 1999. do 2007. godine.

– U velikom smo šoku i neizmjerno smo tužni što smo izgubili voljenog člana naše obitelji. Bio je poseban čovjek, veliki talent, ali što je važnije od svega, nježna osoba koja je voljela sve i tretirala ih jednako bez obzira na ime i poziciju. Dirnuo je mnoge od nas svojim humorom, toplinom i humanošću. Suosjećamo s njegovom suprugom i djecom. Svima će nam jako nedostajati – priopćili su iz HBO-a koji je snimao seriju.

– Bio je genije. Svi koji su ga vidjeli i u najmanjoj ulozi znaju to. Jedan je od najboljih glumaca svih vremena – rekao je tvorac Sopranosa David Chase.  

The Huffington Post izdvojio je najbolje glumčeve trenutke u petominutnom videu kojih se sada i vi možete prisjetiti.

>> Preminuo je legendarni James Gandolfini – zvijezda 'Sopranosa' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije