Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cestu znaju napamet

Ovo su ljubavni parovi na relaciji Zagreb – Beograd

Nikolina Pišek i Vidoje  (1)
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
1/6
04.09.2013.
u 10:25

Naša voditeljica Nikolina Pišek i srpski povjesničar Vidoje Ristović vezu su odlučili ozakoniti u Monte Carlu, a poslije vjenčanja nastavit će živjeti u oba grada

Hrvatska voditeljica Nikolina Pišek trenutačno je u Monte Carlu i udala se za srpskog povjesničara Vidoja Ristovića. Par je nakon godinu dana odlučio ozakoniti svoju vezu i to samo pred najbližim prijateljima i rodbinom.

Preskaču bračnu noć

Na svadbu su, doznajemo, pozvali sedamdesetak uzvanika koje će, šuška se, zabavljati Jacques Houdek. Nikolina je vjenčanicu pomno birala i na kraju se odlučila za večernju haljinu Zahaira Murada za koju kaže da je nešto najljepše što je ikad vidjela. U odabiru kume voditeljica i dizajnerica nije imala dvojbe, ta čast pripala je njezinoj dugogodišnjoj prijateljici Snježani Mehun Galeković. Ona je na svom profilu na jednoj društvenoj mreži jučer iz Francuske poručila da s budućim bračnim parom nazdravlja šljivovicom. Čime je Nikolina nazdravila kada ju je Vidoje zaprosio, nije otkrila, ali je zato oduševljeno ispričala da su zaruke bile jako romantične.

– To se dogodilo spontano, u jednom trenutku u nekoj gužvi. Samo sam osjetila da mi je nešto nataknuo na prst i promumljao: "Ti reci da kad osjetiš". Ostala sam u šoku, gotovo sa suzama u očima i nevjerici – ispričala je Nikolina. Navodno ju je romantično Vidoje iznenadio Cartierovim prstenom vrijednim otprilike 112 tisuća kuna. Prije vjenčanja kazala je da želi opuštenu svadbu na kojoj će se svi zatulumariti.

– Mislim da neću imati klasičnu prvu bračnu noć, ja bih iskreno voljela da ne. Nadam se da ćemo biti toliko drveni i obamrli, da to naprosto neće imati smisla – izjavila je nedavno Nikolina u MaPetu. Život na dvije adrese, onoj zagrebačkoj i beogradskoj, neće se promijeniti i nakon vjenčanja pa će par i dalje živjeti u oba grada.

Nikolina i Vidoje nisu jedini par koji zbog ljubavi često prelazi hrvatsko-srpsku granicu. To nas je potaknulo da provjerimo tko sve zbog ljubavi često putuje na relaciji Zagreb – Beograd. Je li zbog toga što bolje funkcioniraju u vezama na daljinu ili je teško odoljeti šarmu zavodnika iz susjedstva, u sličnoj su situaciji kao Nikolina i voditeljica Ida Prester, glumica Lucija Šerbedžija i Miranda Viđak, ali i glumac Bojan Navojec.

U srpskog biznismena Ivana Peševskog pjevačica i voditeljica Ida Prester zaljubila se prošlog ljeta na novosadskom festivalu Exit. Bila je to ljubav na prvi pogled zbog koje Ida danas pola tjedna živi u Beogradu, a pola u Zagrebu.

Cesta bratstva i jedinstva


– Najpraktičnije bi bilo da živim na odmorištu Spačva kod prijelaza Bajakovo – u šali je kazala Ida u intervjuu za Večernji list.

Bračni život i brigu o sinu Sergeju i kćeri Anastaziji glumica Lucija Šerbedžija i beogradski redatelj Filip Gajić prilagodili su životu na dvije adrese. Lucija u šali zna reći kako misli da je upravo odvojeni život tajna njihove bračne idile.

– Taman kad se posvađamo, raziđemo se i za deset dana se ponovno obožavamo – rekla je jednom prilikom Lucija. Na odvojenost od Filipa navikla se još dok su hodali pa joj brak na daljinu nije bio šokantan.

– Beograd je samo nekoliko sati vožnje udaljen od Zagreba pa kada god se poželimo jedan drugoga, za nekoliko sati smo zajedno – objašnjava Lucija.

Na sličan životni ritam navikao se i glumac Bojan Navojec koji je tri godine u vezi s glumicom Hristinom Popović koja živi u Beogradu.

– Nije to neka destinacija, u biti je dosta blizu. Uglavnom se družim s dečkima s benzinskih postaja, a sve prometne znakove na toj ruti znam napamet – kazao je Bojan. Njegovi posjeti Beogradu postali su još učestaliji otkako je početkom prošle godine postao tata male Luče.

Splitsku dizajnericu Mirandu Viđak osvojio je markantni beogradski glumac Stefan Kapičić. Svoju djevojku, s kojom je živio i u Los Angelesu, zbog odličnih kulinarskih sposobnosti Stefan zove kraljicom kuhinje. Kompromis je, kažu, bio ključ uspjeha njihove veze pa im razdvojenost nikad nije teško padala.

>> Udala se Nikolina Pišek!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije