Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očarala

Ovo smo dugo čekali! Nakon gubitka 40kg, Adele po prvi put pozirala u badiću

Foto: Instagram
1/7
31.08.2020.
u 09:59

Sada je sve iznenadila fotkom u kupaćem kostimu, a osim toga što je oduševila izgledom nakon gubitka 40kg, fanove je oduševila i činjenica da je ovo prvi put da slavnu pjevačicu vidimo u badiću!

U svega nekoliko mjeseci slavna britanska pjevačica Adele izgubila je više od 40 kilograma i sve uspjela očarati svojom čudesnom transformacijom, a njezini vjerni obožavatelji jedva čekaju svaku novu fotku na društvenim mrežama.

1/7

Sada je još jednom sve uspjela iznenaditi fotkom u kupaćem kostimu, a osim toga što je oduševila izgledom nakon gubitka toliko kilograma, fanove je oduševila i činjenica da je ovo prvi put da slavnu pjevačicu vide u badiću!

"Sretan što bi bio Notting Hill Carnival mom voljenom Londonu", naslovila je fotografiju na kojoj pozira u tajicama i gornjem dijelu kupaćeg kostima na zastavu Jamajke. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Notting Hill Carnival održava se u Londonu još od 1966., ali je ove godine otkazan zbog pandemije koronavirusa.

Za ovakvu transformaciju zaslužna je sirtfood dijeta, ali i Adelin osobni trener koji je gotovo svaki dan s njom provodio u teretani. Sirtfood dijeta utemeljena je na sirtuinima, skupini proteina koji reguliraju niz tjelesnih funkcija od metabolizma, upalnih procesa, ali i samog životnog vijeka. Namirnice koje se u ovoj dijeti uglavnom koriste su heljda, orasi, rikula, radič, borovnice, kelj, jagode, a u tu kategoriju, na iznenađenje mnogih, spadaju i crna čokolada i kava. Kreatori ove dijete su britanski nutricionisti Aidan Goggins i Glen Matten koji su htjeli osmisliti dijetu koja će polako i zdravo omogućiti ljudima da se riješe viška kilograma.

Pjevačica se nedavno rastala od supruga Simona Koneckija s kojim je bila osam godina, od čega tri u braku, a par je zbog sina odlučio ne puštati u javnost nikakve detalje o razvodu. Mnogi pričaju kako je upravo razvod pjevačici bio vjetar u leđa za ovakvu transformaciju.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:22 31.08.2020.

Sad će se moći udati.... Pardon bila je udana, ali kada je smršavila shvatila je da muškarac koji ju je volio kada je bila debela nije na njenoj razini više pa se razvela. Sva sreća sud je napokon bio pravii i dao bivšem pola njenog bogatstva. Slatka osveta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije