Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz dubrovačkog kraja

Ovo pomalo neobično ime Marin i Kristina Čilić dali su sinu

Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/9
05.02.2020.
u 08:43

Primio je mnogo čestitki od prijatelja iz svijeta sporta, a čestitka iz jedne zagrebačke teretane otkrila je i ime Čilićeva nasljednika.

Naš proslavljeni tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina u petak su postali roditelji dječaka. Kristina je sina rodila u Vinogradskoj bolnici, a Marin je brzo svima potvrdio sretnu vijest na Instagramu i napisao je:

"I službeno smo tim od troje. Hvala svima na divnim željama. Mama i dječak su odlično. Čini mi se da će ovo desetljeće biti  najbolje do sada."

Primio je mnogo čestitki od prijatelja iz svijeta sporta, a čestitka iz jedne zagrebačke teretane otkrila je i ime Čilićeva nasljednika.

 

 

"Naš Marin Čilić danas uz trening u XXL-u slavi i svoj najveći GRAND SLAM, rodio se Baldo Čilić, neka je živ, zdrav i neka prati stope svoga oca", napisali su u objavi.

 

 

Ime Baldo tradicionalno je za Dubrovnik iz kojeg dolazi Kristina pa ne iznenađuje ovaj odabir pomalo neobičnog imena.  Marin i Kristina vjenčali su se prošle godine u travnju u Cavtatu, a nakon svadbenog obreda par je pripremio proslavu za  uzvanike u tvrđavi Revelin, a zaljubili su se 2008. godine upravo u Dubrovniku. 

Komentara 5

KA
kaptol
09:16 05.02.2020.

Sve najbolje im zelim u zivotu i samo da neda bog da ta ljubav i sreca nezavrsi kao i sa Nikom Kranjcarom dok je miliona ima i ljubavi.Lijepi mladi a vidi se dasu i sretni pa neka i ostane tako

DU
Deleted user
11:21 05.02.2020.

Baldo, lijepo naše dubrovačko, primorsko, konavosko i župsko ime! Sretno im bilo i živjeli u zdravlju, ljubavi, slozi i veselju uz isječak konavoske zdravice: "ako vam bude strašno strahovito-nek' vam bude lako lahkovito -nek' vas zlo stalno zaobilazilo, a dobro stizalo i prestizalo- kako ono i 'oće akobogda!

TM
trade_mark
10:03 05.02.2020.

cool. nadam se da ne bude ćelav kad odraste, jer bi to bilo baš zahebano...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije