Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odobrila publika

Ovo još nitko prije nije napravio u našem TV eteru i gledatelji RTL-a su oduševljeni: Ženska dominacija

Foto: RTL
1/7
21.07.2022.
u 10:20

Do ove voditeljske kombinacije je došlo jer je Tomislav Jelinčić na godišnjem odmoru, a Adrian De Vrgna je koristio slobodan dan i tako su Jelena i Damira prvi put zajedno vodile RT Danas.

Informativnu emisiju RTL Danas jučer su vodile Damira Gregoret i Jelena Pajić i prvi je puta to da su dvije žene vodile jednu središnju informativnu emisiju kod nas. Dosad smo navikli u informativnim emisijama na žensko - muški voditeljski par pa je ova promjena koju je jučer uveo RTL sve ugodno iznenadila i oduševila je gledatelje koji su nakon emisije RTL-ovim voditeljicama uputili samo riječi hvale. 
- Girl's day on RTL (Ženski dan na RTL-) - napisala je Damira na fotografiji na kojoj je s Jelenom, a njezini su joj pratitelji poručili: Kakva ženska dominacija!. 

Do ove voditeljske kombinacije je došlo jer je Tomislav Jelinčić na godišnjem odmoru, a Adrian De Vrgna je koristio slobodan dan i tako su Jelena i Damira prvi put zajedno vodile RT Danas. Sudeći po reakcijama gledatelja RTL bi trebao razmisliti o tome da ih češće viđamo kao voditeljski dvojac RTL-a Danas. 

- Ponosim se svakom emisijom, svakim razgovorom, svakim reporterskim javljanjem i šihtom na radiju nakon koje sam sretna i zadovoljna. Nakon koje s kolegama mogu zaključiti da smo napravili nešto korisno, dali vrijednu informaciju, umirili ili razveselili ljude…- rekla nam je Jelena u jednom intervjuu, a sigurno će i ovo voditeljsko iskustvo s kolegicom Damirom biti situacija koje će se Jelena rado i s ponosom prisjećati. 

VIDEO Tonči Huljić javio se nakon što je postao djed malenoj Albi: 'Hana je bila jako pribrana i hrabra'

 

Komentara 7

DU
Deleted user
10:35 21.07.2022.

"gledatelji RTL-a su oduševljeni" ....??????????????

Avatar Zbregov
Zbregov
10:39 21.07.2022.

to da jedan medij promovira drugi, tu ili je neki deal, ili mora biti isti medij sa istim vlasnikom ili se netko posvađao s mozgom, u svakom slučaju tu nešto gadno ne štima....

LL
lijepa_li si
10:56 21.07.2022.

kad nema vijesti, vijest se proizvede!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije