Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi glumac

Ovo je najbolje što je Robert Pattinson ikad snimio

robert pattinson (1)
Foto: Schreenshot/Youtube
1/4
02.09.2013.
u 17:11

Ekipa modne kuće Dior zaista zna napraviti kampanju. Stoga ne čudi što je reklama za Dior Homme Cologne jedna od najboljih stvari koju je Robert Pattinson snimio.

Ekipa modne kuće Dior zaista zna napraviti kampanju. Stoga ne čudi što je reklama za Dior Homme Cologne jedna od najboljih stvari koju je Robert Pattinson snimio. Neodoljivi glumac postao je pravi muškarac, a za Dior pokazao je svoju nesputanu stranu.

Partnerica mu je prekrasna manekenka Camille Rowe. Savršeno si pristaju kao neobuzdani mladi par. Upadaju na uštogljenu zabavu, voze se na plaži, valjaju na krevetu. Upravo angažman u Dioru doveo je Roberta do njegove nove djevojke, Riley Keough. Lijepa Riley unuka je Elvisa Presleyja te je i sama zaštitno lice Diora. Par se upoznao na jednoj od njihovih zabava, a odnedavno su u vezi.

>>Cameron Diaz planira zavesti Roberta Pattinsona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije