Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajanstveni zavodnik

Ovo je biznismen zbog kojeg se raspao brak Monice Bellucci

jennifer i telman
Screeshot/Youtube
29.08.2013.
u 13:05

Telman Ismailov težak je dvije milijarde dolara, a povezuju ga s ruskom mafijom. Obožava glamur i prijateljuje s Richardom Gereom.

Nakon što su se svjetski mediji raspisali o četverogodišnjoj aferi Monice Bellucci i azerbajdžanskog poduzetnika Telmana Ismailova, tajanstveni zavodnik u centru je pažnje medija. Prema pisanju stranih medija, Telman je prvi čovjek ruske grupe 'AST', a obuhvaća 31 tvrtku diljem svijeta. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na dvije milijarde dolara, a star je 56 godina. Rođen je u Bakuu, u židovskoj obitelji te je bio 10. od dvanaestero djece. Njegov otac također je bio poznati biznismen.

Najveći dio života ovaj poslovnjak proveo je u Rusiji, gdje je u Moskvi studirao ekonomiju, a potom pokrenuo posao. Povezuje ga se s ruskom mafijom, kao i većinu ruskih poduzetnika. Vladimir Putin bio je bijesan na njega kada je otvorio luksuzan hotel u Antaliji, umjesto da svotu od 1,4 milijarde dolara uloži u Rusiji.

Vlasnik je i izraelskog nogometnog kluba, a druži se s hollywoodskom kremom. Veliki prijatelji su mu Richard Gere i Sharon Stone te je veliki obožavatelj Jennifer Lopez i Shakire. Na njegovim rođendanima pjevali su Tom Jones i Mariah Carey, a Jennifer je za 10 minuta nastupa dobila pola milijuna eura. Njegovo ljubavno stanje je nepoznato, no zna se da je otac dvaju sinova.

>>Monica Bellucci imala aferu s azerbajdžanskim poduzetnikom?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije