Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu mogli vjerovati

Ovo je bilo teško za gledati! Skinula se do kraja pa šokirala žiri Supertalenta bizarnim nastupom

Foto: Screenshot/youtube
1/5
08.11.2019.
u 18:02

Komičarka Duckie L'Orange performanskom je šokirala žiri, ali i gledatelje.

Na audiciji njemačkog Supertalenta svoj talent odlučila je pokazati i komičarka Duckie L'Orange. Iako je performans počeo sasvim uobičajeno, pred sam kraj Duckie je uspjela šokirati žiri i gledatelje.

U jednom trenutku sasvim neočekivano skinula je gaćice i stražnjicom koju je oslikala kao pseću glavu počela puzati po podu. I žiri i gledatelji bili su u nevjerici, a najšokantniji trenutak uslijedio je nakon što je stražnjicom 'pojela' kobasice s poda.

Žiri je bio toliko zgrožen da su izbjegavali gledati prema pozornici, a neki od njih rukama su u nevjerici prekrivali lice.

Ključne riječi

Komentara 35

Avatar Jopa
Jopa
18:42 08.11.2019.

Urbana i progresivna kultura, tko to ne razumije je primitivni ognjištarac.

NE
Nemojtako
19:41 08.11.2019.

Zena imitira Frljića. Vrhunac ljevičarsko urbane kulture.

Avatar __MAX__
__MAX__
21:45 08.11.2019.

Dekadencija novog vremena je definirana bas kao spektakli egzibicionizma i sokantne performance grupa ili pojedinaca. Pitam se sto ce nastati kada postanemo imuni na sokove? Sto ce tada preuzeti ulogu u odvracanju paznje masa? Bojim se da nakon toga nasilje ne postane javni mainstream i vrsta zabave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije