Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGOR RUDAN

Ovo dosad nitko nije napravio: Imamo znanstveni odgovor zašto su pjesme Tončija Huljića tako popularne, evo kako mu to uspijeva

20.06.2022.
u 12:55

Djela Tončija Huljića uspješno odolijevaju čak i sklonosti publike da stalno traži nove izvore uzbuđenja i užitka putem glazbe, pa se stoga gotovo svih izvođača vremenom zasiti, neovisno o njihovom objektivnom trudu. Stoga je čak i iz znanstveničkog kuta gledanja zanimljivo pitanje - kako mu to uspijeva?

Komentara 13

SA
satroman
13:28 20.06.2022.

Kakve su to gluposti, mister Rudan? Bavite se svojim poljem, a ne šarlatanstvom. Onda bi se čovjek pitao, kako to da Stonesi još traju, kako to da su Beatlesi uspjeli to što su uspjeli ...itd. Razradite teoriju zašto je M.. Jacksonov "Thriller" najprodavaniji album svih vremena (ne volim ga, ali to je fakt). Sve na isti kalup, ko što reče Hazl113, a kalup uvijek prolazi. Još k tome je plagijator, stjegonoša cajkaranje u Hrvata itd itd.

DU
Deleted user
14:30 20.06.2022.

Znanstvenik, intelektualac,pisac.....piše..ovo? Iznenađenje. I to neugodno.

KU
kuramela
13:43 20.06.2022.

Uspijeva jer su stari majstori glazbe pomrli, a hopa,cupa pjesmice rijetko tko više piše, dok publike za takvu vrst glazbe uvijek ima, pogotovu kad mu pjevaju pjevačice dječjeg glasa pa se curice poistovjete s izvođačicama. Nije lako na tone takvih pjesmica izdržati. Ja sam satran, a pobjeći nemaš gdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?