Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gleda ga u krevetu

Ovako Robert Pattinson provodi noći

'Actor Robert Pattinson poses during a photocall at the 62nd Cannes Film Festival May 19, 2009. Twenty films compete for the prestigious Palme d'Or which will be awarded on May 24.   REUTERS/Regis Du
Foto: Reuters/PIXSELL
20.04.2014.
u 17:58

Robert Pattinson hvali se svojim istančanim glazbenim ukusom, no, ne može odoljeti svom skrivenom grijehu...

Robert Pattinson hvali se svojim istančanim glazbenim ukusom, no, ne može odoljeti svom skrivenom grijehu. Britanski glumac priznao je, naime, da je opsjednut 'X Factorom', i to previše. - X Factor je protiv svih mojih glazbenih uvjerenja, i ne bi mi se smio sviđati. No sviđa mi se, zaista. Pomalo sam opsjednut Simonom Cowellom, noći provodim u krevetu, gledajući emisiju, izjavio je Pattinson.

. Nadalje, Pattinson je pokazao kako se razumije u situaciju koja vlada među članovima žirija, budući da je izrazio zadovoljstvo činjenicom da se u emisiju vraća Cheryl Cole.

Foto: WILL OLIVER/Press Association/PIXSELL

>>Robert Pattinson završio u strasnom klinču s Julianne Moore!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije