Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajna kate!

Ovako je izgledala prije, a ovako na dodjeli Zlatnih globusa

kate hudson
Foto: Instagram
1/5
13.01.2015.
u 11:12

Duhovita i omiljena Kate Hudson pokazala je na svom Instagramu kako je tekla njezina priprema za dodjelu Zlatnih globusa

Duhovita i omiljena Kate Hudson pokazala je na svom Instagramu kako je tekla njezina priprema za dodjelu Zlatnih globusa.

Iako je na crvenom tepihu zablistala u uskoj, bijeloj haljini, dan je provela prilično tipično. Prije nego što je zablistala, Kate je ujutro meditirala, sinu dala doručak, a potom se "gostila" ostacima od večere. Stigla je i prošetati psa te pogledati utakmicu. Nakon svega, krenula je s uljepšavanjem, a sve je rezultiralo sjajnim izgledom na crvenom tepihu.

Usto, pokazala je kako između nje i Matta Bellamyja odnos doista funkcionira i nakon prekida veze. Dok je ona otišla na dodjelu, tata Bellamy ostao je čuvati njihova sina.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Kate Hudson raskinula zaruke s ocem svog sina

>>Bellamy o prekidu s Kate Hudson: Tako je bilo najbolje!

Komentara 2

KR
krnjevo
18:26 13.01.2015.

Zgodna je, draga, duhovita, omiljena... al' teško će prestić mamu, koja je jedna, jedina, jedinstvena, neponovljiva, očaravajuća, sa nenadmašnim osmjehom... Goldie Hawn...

Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
00:23 14.01.2015.

Mala je lijepa i ZNA glumiti! Oboje je naslijedila od mame od koje je čak i ljepša! Kao da to nije dovoljno, još joj sudbina udijeli ovog genijalca Bellamyja za partnera! Ma, prava je Muza!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije