Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živio je s njima?

Ovaj muškarac je kriv za razvod Angeline i Brada

James Haven
Foto: PA/Pixsell, Pixsell
1/6
06.04.2017.
u 16:41

Ian Halperin snimio je dokumentarac o Angelini Jolie i Bradu Pittu u kojem razotkriva kako je Angelinin brat James Haven dijelom zaslužan za njen razvod od Brada

Ian Halperin priprema dokumentarac u kojem će, tvrdi, razotkriti sve detalje o braku Angeline Jolie i Brada Pitta. Kako Radar Online doznaje, Halperin u dokumentarcu otkriva da je brak dvoje glumaca bio u krizi zbog Jamesa Havena, brata Angeline Jolie. 

- James je previše blizak sa sestrom i praktički je živio s njom i Bradom. Zato joj je Brad dao ultimatum ili brat ili ja - ispričao je Halperin.

Kaže kako je Pittu smetalo što je James stalno s njihovom djecom i glumi im dadilju. Brad je smatrao to nepotrebnim, pogotovo zato što su djeca stalno bila okružena dadiljama i Jamesova pomoć im nije bila potrebna. 

Nakon što je zatražila razvod od Pitta glumica je brigu oko djece prepustila Jamesu, a Ian tvrdi da je njihov odnos čvršći nego ikad. 

>>Dogodio se veliki preokret u odnosu Angeline i Brada

>>Glumica koja je navodno kriva za razvod braka Angeline i Brada, rodila je drugo dijete

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:42 07.04.2017.

ocigledno se zbog prezimena ne radi o bratu...A za raspad braka kriva je isklucivo angelina zbog svoje svjetski poznate hipohondrije....

IK
ikonoklast
22:33 06.04.2017.

možda su djeca njegova barem starija?

LI
liliZG
15:19 07.04.2017.

jel to onaj buraz kojeg angelina ljubaka u usta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije